Ο Μπόνο των U2 παρουσιάζει τα απομνημονεύματά του-θα περιοδεύσει σε 14 πόλεις

Ο frontman του γνωστού συγκροτήματος θα παρουσιάσει το νέο του βιβλίο.

Ο Μπόνο θα προωθήσει τα επερχόμενα απομνημονεύματά του με τίτλο «SURRENDER: 40 Songs, One Story» με περιοδεία σε 14 πόλεις αυτό το φθινόπωρο.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη U2 (@u2)

Με πρώτο σταθμό το Beacon Theatre στη Νέα Υόρκη, στις 2 Νοεμβρίου, η περιοδεία του αρχηγού και τραγουδιστή των U2, "Stories of SURRENDER" θα συνεχιστεί σε Βοστώνη, Τορόντο, Σικάγο, Νάσβιλ, Σαν Φρανσίσκο, Λος Άντζελες, Λονδίνο, Γλασκώβη, Μάντσεστερ, Βερολίνο, Παρίσι, Δουβλίνο και Μαδρίτη.

Σε ένα απόσπασμα από τα νέα του απομνημονεύματα, που έχει δημοσιευθεί στο New Yorker, ο frontman των U2 περιγράφει λεπτομερώς την απώλεια που τον ώθησε στη μουσική. Ο Ιρλανδός ροκ σταρ αποκάλυψε την οδύνη του όταν επισκέφθηκε τη μητέρα του στο νεκροκρέβατο σε νοσοκομείο του Δουβλίνου, αφού έπαθε ανεύρυσμα όταν αυτός ήταν 14 ετών.

«Υπάρχει και χειρότερο από αυτό. Σπάνια τη σκεφτόμασταν, πλέον. Ήμασταν τρεις Ιρλανδοί άνδρες και συνειδητά αποφεύγαμε τον πόνο που ξέραμε ότι θα ερχόταν με το να τη σκεφτούμε ή να μιλήσουμε γι’ αυτήν».

Ο 62χρονος τραγουδιστής, κατά κόσμον Πολ Ντέιβιντ Χιούσον, αποδίδει εδώ και καιρό την «τρύπα στην καρδιά του» που άφησε η μητέρα του στην επιθυμία του να γίνει ροκ σταρ. Ως οργισμένος έφηβος, στράφηκε στη μουσική για να αντιμετωπίσει τη θλίψη, λέει. Πολλά τραγούδια των U2 αναφέρονται στο θάνατο ή την απουσία της μητέρας του, όπως τα I Will Follow, Tomorrow, Out of Control, Mofo και Iris (Hold Me Close).

Κάθε κεφάλαιοτων απομνημονευτάτων του έχει πάρει το όνομα ενός τραγουδιού των U2...

Tags

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ