«Μπουκέτο» καλλονών στην πρώτη σειρά του Dolce & Gabbana: Monica Bellucci, Eva Herzigova, Bianca Balti, Helena Christensen (φωτό)

Μια σταρ του σινεμά και τρία supermodels!

Πόσες καλλονές χωράνε σε ένα κλικ; Σίγουρα τέσσερις! 

Πριν λίγες ημέρες ο οίκος Dolce & Gabba παρουσίασε τη νέα του κολεξιόν στην εβδομάδα μόδας του Μιλάνου η οποία δημιουργήθηκε σε συνεργασία με την Kim Kardashian.

Στην πρώτη σειρά της επίδειξης βρέθηκαν μερικές πολύ διάσημες κυρίες,  με την Helena Christensen και την Monica Bellucci να δημοσιεύουν στο Insatgram τους τo κλικ από το front row του ντεφιλέ.

Photo: Instagram/helenachristensen

Στην φωτογραφία βλέπουμε την 57χρονη Ιταλίδα σταρ η οποία φορά ένα μαύρο κοστούμι και γυαλιά ηλίου, ενώ στα δεξιά της κάθεται η 49χρονη Eva Herzigova. 

Το supermodel με ρίζες από την Τσεχία και την Ιταλία είναι επίσης ντυμένη στα μαύρα ενώ το look της ολοκλήρωνε ένα εντυπωσιακό ζευγάρι σκουλαρίκια. Μάλιστα παρόμοια φορούσε και η Christensen.

Αριστερά από την Bwellucci βλέπουμε την 38χρονη Bianca Balti. Το μοντέλο από την Ιταλία ήταν εξίσου stylish με ένα cropped μακρυμάνικο μπλουζάκι και ασορτί παντελόνι που έιχαν το λογότυπο του Dolce & Gabbana.

Όσο για την Helena Christensen, το 53χρονο supermodel, φωτογράφος και πρώην αγγελάκι της Vitcoria Secrert επέλεξε για την περίσταση ένα σέξι εφαρμοστό φόρεμα και κατακκόκινο κραγιόν.

Φυσικά τα ρούχα τους, καθώς ήταν στο show του διάσημου brand, υποθέτουμε ότι ήταν όλα δημιουργίες των Dolce & Gabbana.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ