Συγκλονιστική η Μαίρη Χρονοπούλου: “Έτσι θα είναι το δικό μου «φινάλε», το τελευταίο μου «πάρτι» - χωρίς φέρετρο, όλα λευκά” (φωτό)

«Κανείς δεν θα ξέρει που θα βρίσκομαι. Το τελευταίο «πάρτυ» μου έχει άλλο πλάνο!»

Πως θέλει η Μαίρη Χρονοπούλου να αποχαιρετήσει αυτό τον κόσμο;

Στο Instagram της αγαπημένης ηθοποιού του παλιού ελληνικού κινηματογράφου, έχουν δημοσιευτεί τα όσα είπε η ίδια στον δημοσιογράφο Γιάννη Αρμουτίδη, με αφορμή τον θάνατο της Μάρθας Καραγιάννη.  Τα λόγια της είναι συγκλονιστικά. 

Αναλυτικά η ανάρτηση

«Πως θέλει η Μαίρη Χρονοπούλου να αποχαιρετήσει αυτό τον κόσμο!

«Το δικό μου φινάλε!» - «Το τελευταίο «πάρτυ» μου έχει άλλο πλάνο!»

Παρακολούθησε, πικραμένη, όλη την τελετή «αποχαιρετισμού» της «Μαρθούλας»! Από την τηλεόρασή της.

«Ήδη, μιάμιση ώρα μετά το θάνατο της Μάρθας, το τηλέφωνο μου δεν σταμάτησε να χτυπά, ζητώντας δηλώσεις για την τηλεόραση και το διαδύκτιο…»

Στο στεφάνι που έστειλε έγραψε: «Δεν θα σε ξεχάσω ποτέ Μαρθουλα μου!».

«Γιατί; Γιατί 20 χρόνια, που ήμουν μεταξύ ζωης και θανάτου στα νοσοκομεία, ελαχιστότατες συνάδελφοι ήρθαν να με δούν. Η Δέσποινα Στυλιανοπούλου, η Μπεάτα Ασημακοπούλου και η Μαρθουλα. Καμία άλλη… Καλό κορίτσι!»

 

 

Η Μαιρη Χρονοπουλου μίλησε για την καύση μετά το θάνατο.

«Εγώ το κάνω συμβολαιογραφικά. Την όλη διαδικασία παραλαβής της σωρού μου, όταν εγκαταλείψω τα εγκόσμια  -διότι δεν είναι μόνο η καύσις που με απασχολεί - αλλά και όλη η διαδικασία που θα προηγηθεί. Τα έχω όλα μυστικά - όπως κι όλη αυτή την ιστορία, υπό απόλυτη σεμνότητα - και λιτά.

Η τελευταία μου εναπόθεση θα είναι σε λευκό χρώμα. Κι όχι φέρετρο. Κανείς δεν θα ξέρει που θα βρίσκομαι. Το τελευταίο «πάρτυ» μου έχει άλλο πλάνο! Η καύση είναι ένας εξαγνισμός! Είναι προτιμότερο να σε σπαράζουν σκαθάρια και σκουλίκια; Γιατί φοβούνται οι άνθρωποι τον θάνατο; Δείξτε μου -σε όλη την ανθρώπινη ιστορία- έναν αθάνατο! Έζησε ποτέ κανείς αιώνια; Μια απλή μετάβαση είναι! Είναι η μοίρα μας.»

 

 

 

 

Έκλαψες για τον θάνατο της Μάρθας;

«Δεν έχω εύκολο πια το κλάμα, εδώ και πολύ καιρό. Κλαίει μόνο το μέσα μου!»

Οι φίλοι σου συμφωνούν με την απόφαση σου για καύση;

«Δεν τη δημοσιοποιώ κιόλας κάθε μέρα. Εκείνο που είναι βέβαιο ένας πολύ πολύ αγαπητός μου άνθρωπος γίνεται έξαλλος όταν το ακούει. Και είπε ότι θα κάνει το παν για να το εμποδίσει! Λυπάμαι καλέ μου που οι απόψεις μας διίστανται!».

Μ αρέσει να μιλάω με τη Μαιρη Χρονοπούλου. Αλλά και για τους δυο μας, το συγκεκριμένο θέμα έχει τελειώσει πια! Απλά αποχαιρετούμε, και οι δυο, τη φιλη μας».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ