Κομψές στη Νέα Υόρκη Τζιλ Μπάιντεν και Λετίσια: Με εκρού σύνολο η βασίλισσα, στα λευκά η Πρώτη Κυρία (φωτό & βίντεο)

Επίσκεψη στο νέο Ιατρικό Κέντρο Irving του Πανεπιστημίου Κολούμπια

Η βασίλισσα Λετίσια και η Τζιλ Μπάιντεν συναντήθηκαν στη Νέα Υόρκη, με τις δύο γυναίκες να πραγματοποιούν επίσκεψη στο νέο Ιατρικό Κέντρο Irving του Πανεπιστημίου Κολούμπια την Τρίτη, όπου έδωσαν ομιλίες ενόψει της Παγκόσμιας Ημέρας Έρευνας για τον Καρκίνο.

Υπειθυμίζεται ότι τόσο η βασίλισσα της Ισπανίας, όσο και η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ έδωσαν το παρών την περασμένη Δευτέρα (19/9) στην κηδεία της Ελισάβετ, στο Λονδίνο.

Φωτογραφίες: Twitter/@CasaReal

Στις φωτογραφίες και τα βίντεο που έχουν δοθεί στην δημοσιότητα βλέπουμε την σύζυγο του βασιλιά Φελίπε και την γυναίκα του Τζο Μπάινεν ντυμένες με κομψά σύνολα.

Ειδικότερα η Δρ Τζιλ Μπάιντεν εμφανίστηκε με ένα δαντελένιο φόρεμα Gabriella Hearst, το οποίο είχε φορέσει στο παρελθόν κατά τη διάρκεια μιας φωτογράφισης για το Harper's Bazaar τον Αύγουστο. Το look ολοκληρώθηκε με nude γόβες και διακριτικά κοσμήματα. 

Όσο για την Λετίσια, η 50χρονη πρώην δημοσιογράφος και παρουσιάστρια δελτίου ειδήσεων επέλεξε ένα εκρού σύνολο από τον Ralph Lauren το οποίο συνδύασε με καμηλό γόβες στιλέτο.

Ειδικότερα την είδαμε να φορά μια πλισέ φούστα, που είχε μια λεπτή ζώνη στην μέση, με ένα ασορτί πουκάμισο.

Δείτε επίσης: Από τα μαύρα στα κόκκινα η βασίλισσα Ράνια - Φόρεσε floral φουστάνι, απίθανο πουκάμισο και από Λονδίνο πέταξε Νέα Υόρκη (φωτό & βίντεο)

Όπως αναφέρει το tatler.com επικαλούμενο ισπανικά μέσα ενημέρωσης ηΛετίσια αναγκάστηκε να φύγει νωρίς από την κηδεία της Ελισάβετ, λόγω των υποχρεώσεών της στις ΗΠΑ.

Σύμφωνα με το ισπανικό  Vanitatis, τα ραντεβού της στη Νέα Υόρκη αποτελούν «ένα από τα σημαντικότερα γεγονότα της χρονιάς στη διεθνή ατζέντα της Λετίσια».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ