Σιλβέστερ Σταλόνε: Xώρισε, αλλά γέμισε το Instagram με την πρώην γυναίκα του - Eκείνη ζητάει τη μισή περιουσία - Όχι παίζουμε

Οι μεγάλοι έρωτες δεν λήγουν εύκολα, ούτε… αναίμακτα

 

Ένα διαζύγιο δεν είναι εύκολη υπόθεση. Ιδιαίτερα αν τα χρόνια είναι πολλά και υπάρχουν και παιδιά.

Αυτό αποδεικνύει η περίπτωση του Σιλβέστερ Σταλόνε που μπορεί η Τζένιφερ Φλάβιν να του έδωσε τα παπούτσια στο χέρι, αλλά εκείνος συνεχίζει να ανεβάζει… φωτογραφίες τους στο Instagram. Οι κακές γλώσσες λένε ότι προσπαθεί να την εξευμενίσει να μην του… πάρει τη μισή περιουσία, όπως έχει δηλώσει ανοιχτά ότι επιθυμεί.  Σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα αιτία του τέλους ήταν οι αλόγιστες σπατάλες εκείνου, που όργισαν τη σύζυγο του, η οποία δεν θέλησε ούτε νέο σκύλο να αποκτήσει μαζί του. 

 

Σιλβέστερ Σταλόνε: Xώρισε αλλά γέμισε το Instagram με την πρώην γυναίκα του - Eκείνη ζητάει τη μισή περιουσία - Όχι παίζουμε Οι μεγάλοι έρωτες δεν λήγουν εύκολα, ούτε… αναίμακτα Ένα διαζύγιο δεν είναι εύκολη υπόθεση. Ιδιαίτερα αν τα χρόνια είναι πολλά και υπάρχουν και παιδιά. Αυτό αποδεικνύει η περίπτωση του Σιλβέστερ Σταλόνε που μπορεί η Τζένιφερ Φλάβιν να του έδωσε τα παπούτσια στο χέρι, αλλά εκείνος συνεχίζει να ανεβάζει… φωτογραφίες τους στο Instagram. Οι κακές γλώσσες λένε ότι προσπαθεί να την εξευμενίσει να μην του… πάρει τη μισή περιουσία, όπως έχει δηλώσει ανοιχτά ότι επιθυμεί. Σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα αιτία του τέλους ήταν οι αλόγιστες σπατάλες εκείνου, που όργισαν τη σύζυγο του, η οποία δεν θέλησε ούτε νέο σκύλο να αποκτήσει μαζί του. Παρόλα αυτά, η τελευταία ανάρτηση του Χολιγουντιανού σταρ «μπέρδεψε» το κοινό του. Πριν από αρκετές ώρες, στη δημοσίευση που έκανε μέσα από το προφίλ του στο Instagram, ο Σταλόνε ανάρτησε φωτογραφίες του με τη Τζένιφερ Φλάβιν. Στο ένα από τα δύο στιγμιότυπα που ανέβασε, εμφανίζονται οι δυο τους πιασμένοι χέρι - χέρι. Μπορεί να μην φαίνονται τα πρόσωπά τους, αλλά σύμφωνα με τα ξένα μέσα, το ζευγάρι της φωτογραφίας είναι ο Σταλόνε και η Φλάβιν. Αυτή η εικασία ευσταθεί, αν δει κανείς τη δεύτερη φωτογραφία, στην οποία φαίνεται και ο Σταλόνε και η Φλάβιν, αλλά και οι τρεις κόρες τους. Πρόκειται για μία οικογενειακή φωτογραφία από το παρελθόν, όταν εκείνες ήταν ακόμη μικρές. Στη λεζάντα της δημοσίευσης, ο Σιλβέστερ Σταλόνε έγραψε: «Υπέροχα».

 

Παρόλα αυτά, η τελευταία ανάρτηση του Χολιγουντιανού σταρ «μπέρδεψε» το κοινό του. Πριν από αρκετές ώρες, στη δημοσίευση που έκανε μέσα από το προφίλ του στο Instagram, ο Σταλόνε ανάρτησε  φωτογραφίες του με τη Τζένιφερ Φλάβιν. Στο ένα από τα δύο στιγμιότυπα που ανέβασε, εμφανίζονται οι δυο τους πιασμένοι χέρι - χέρι. Μπορεί να μην φαίνονται τα πρόσωπά τους, αλλά σύμφωνα με τα ξένα μέσα, το ζευγάρι της φωτογραφίας είναι ο Σταλόνε και η Φλάβιν. Αυτή η εικασία ευσταθεί, αν δει κανείς τη δεύτερη φωτογραφία, στην οποία φαίνεται και ο Σταλόνε και η Φλάβιν, αλλά και οι τρεις κόρες τους.

Πρόκειται για μία οικογενειακή φωτογραφία από το παρελθόν, όταν εκείνες ήταν ακόμη μικρές. Στη λεζάντα της δημοσίευσης, ο Σιλβέστερ Σταλόνε έγραψε: «Υπέροχα».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ