Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Στην πορεία της μέρας η αντίθεση της Σελήνης με τον Πλούτωνα δημιουργεί λίγο μεγαλύτερη ένταση στις σχέσεις

Αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια...

Η Σελήνη εξακολουθεί το σύντομο ταξίδι της στον Καρκίνο μέχρι πολύ αργά το βράδυ στις 23:38 που θα περάσει στον Λέοντα. Από τις 18:57 θα είναι σε φάση κενής πορείας, οπότε εκμεταλλευτείτε τις ώρες μέχρι το απόγευμα που θα είναι πιο παραγωγικές και μη φορτώνετε με υποχρεώσεις τις βραδινές ώρες που προσφέρονται για χαλάρωση.

Το πρωί η Αφροδίτη συναντά σε τρίγωνο τον Ουρανό δίνοντας διάθεση για πειραματισμούς και μας καλεί να σκεφτούμε αντισυμβατικά προκειμένου να βρούμε λύσεις ή ικανοποίηση στα θέματα μας.

ΚΡΙΟΣ

Η Τρίτη είναι πιο πιεστική με τη Σελήνη στον Καρκίνο και την αντίθεση της προς τον Πλούτωνα, ειδικά αν είστε γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο. Καλώς ή κακώς θα χρειαστεί να θυσιάσετε κάποιες ώρες ξεκούρασης για να ασχοληθείτε με τα «πρέπει» της δουλειάς ή του σπιτιού και της οικογένειας. Το μόνο που δεν πρέπει να κάνετε είναι να εκβιάσετε μια κατάσταση σε μια σχέση.

ΤΑΥΡΟΣ

Μια υπέροχη όψη ανάμεσα στην Αφροδίτη στην Παρθένο και τον Ουρανό στο ζώδιο σας δίνει παλμό και χαρά στη μέρα, αλλά και έντονη ερωτική ή δημιουργική διάθεση. Δεν έχει σημασία αν το δημιουργικό σας πνεύμα βγει σε ένα χόμπι, ένα σπορ, ένα επαγγελματικό πρότζεκτ, σε μια επιχειρηματική ιδέα, σε μια ερωτική εξομολόγηση ή στην έκφραση των συναισθημάτων σας απέναντι σε αυτούς που αγαπάτε, σημασία έχει ότι θα νιώθετε καλά και θα έχετε περισσότερο κέφι. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το σπίτι και η οικογένεια είναι ο τομέας που ευνοεί το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό σήμερα και δεν θα ήταν κακή ιδέα να το περιποιηθείτε, ώστε να αναζωογονήσετε την ατμόσφαιρα του και να αναδιαμορφώσετε ίσως και τη διακόσμηση του. Από την άλλη, με τη λιτή Αφροδίτη στην Παρθένο μπορείτε να απαλλαχθείτε από ό,τι περιττό πιάνει απλά χώρο, ή από ενθύμια, παλιά αντικείμενα που δεν έχουν καμία χρηστικότητα ούτε καν ως θέαμα. 

Διαβάστε τις προβλέψεις για τα υπόλοιπα ζώδια στο asibiliou.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ