Κάμερον Ντίαζ: Επιστρέφει στη δράση με το… «Back in Action» – Η πρώτη της ταινία μετά από 8 χρόνια

Την αποκάλυψη πως επιστρέφει στην υποκριτική μετά από αποχή οκτώ ετών έκανε η ηθοποιός
 

Καλεσμένη στην εκπομπή «The Tonight Show» του NBC, αποκάλυψε ότι θα πάρει μέρος στην κωμική ταινία δράσης «Back in Action» που θα σκηνοθετήσει ο Σεθ Γκόρντον και θα κυκλοφορήσει στο Netflix, ενώ στο πλευρό της πρωταγωνιστεί ο Τζέιμι Φοξ.

Η Κάμερον Ντίαζ δεν έχει πάρει μέρος σε κάποια παράσταση ή κινηματογραφική ταινία από το 2014 και παραδέχθηκε πως αυτό την αγχώνει λίγο, αν και η διαδικασία υπάρχει στη μνήμη της. «Νιώθω και νευρική και ενθουσιασμένη. Υπάρχει κατά κάποιον τρόπο η μνήμη, το έκανα για κάποιον καιρό και σαν διαδικασία, μου έχει μείνει. Αλλά τώρα είναι λίγο διαφορετικά», δήλωσε η ηθοποιός. «Έχω κάνει επίσης, άλλες δύο ταινίες με τον Τζέιμι Φοξ γεγονός που είναι εκπληκτικό. Η τελευταία που έκανα ήταν μαζί του και η πρώτη ταινία της επιστροφής, επίσης μαζί του. Είναι υπέροχος. Είναι τόσο εύκολο να δουλέψεις μαζί του, είναι επαγγελματίας και πολύ ταλαντούχος. Και το να μπορέσω να δουλέψω μαζί του ξανά θα είναι πολύ διασκεδαστικό», συμπλήρωσε.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @nostalgic_stateofmind

Τέλος, παραδέχτηκε πως αυτό που την αγχώνει είναι το αν θα μπορεί τελικά, να «ακολουθήσει» τον Φοξ στην ταινία, καθώς «είναι σαν άλογο κούρσας» κι εκείνη απέχει χρόνια από το αντικείμενο. «Θέλω να μπορώ να τον στηρίξω. Είμαι λίγο νευρική σχετικά με αυτό». Η 50χρονη ηθοποιός έγινε ευρέως γνωστή το 1994 μετά τη συμμετοχή της στην ταινία «Η μάσκα», και στη συνέχεια, πρωταγωνίστησε σε μια σειρά από επιτυχημένες ρομαντικές κωμωδίες όπως οι «Ο Γάμος του Καλύτερού μου Φίλου», «Κάτι Τρέχει με τη Μαίρη» αλλά και τις «Οι Άγγελοι του Τσάρλι» και «Σρεκ».

Με τον Τζέιμι Φοξ είχαν συνεργαστεί ξανά στο 1999 στη δραματική ταινία «Any Given Sunday» καθώς και το κινηματογραφικό ριμέικ του μιούζικαλ «Annie», τον τελευταίο ρόλο που υποδύθηκε πριν «αποσυρθεί» το 2014.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ