Η Μπλέικ Λάιβλι αποκάλυψε την τέταρτη εγκυμοσύνη της, φορώντας ένα λαμπερό, χρυσό μίνι φόρεμα (φωτό)

Η διάσημη ηθοποιός περιμένει με τον Ράιν Ρέινολντς το τέταρτο παιδάκι τους!

Οι Μπλέικ Λάιβλι και Ράιν Ρέινολντς είναι από τα πιο αγαπητά και αγαπημένα ζευγάρια του Χόλυγουντ και πλέον περιμένουν το νέο μέλος της οικογένειάς τους, καθώς η όμορφη και ταλαντούχα ηθοποιός είναι και πάλι έγκυος.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Blake Lively Brasil • Fanpage (@blakelivelybrazil)

Η Λάιβλι εμφανίστηκε στη 10η ετήσια Σύνοδο Κορυφής του Forbes Women’s Summit στην Νέα Υόρκη, φορώντας ένα μίνι χρυσό φόρεμα, του οίκου Valentino, το οποίο συνδύασε με λευκά, ψηλοτάκουνα παπούτσια, και το λευκό μαντήλι στο λαιμό της. Το εφαρμοστό φόρεμα αποκάλυψε και την εγκυμοσύνη της, για την οποία δεν είχε διαρρεύσει τίποτα. Η ίδια φαινόταν λαμπερή και ευτυχισμένη.

Στη διάρκεια της συζήτησης ανέφερε σχετικά με την εγκυμοσύνη της: «Μου αρέσει να δημιουργώ είτε αυτό είναι κέικ, παραμύθια, επιχειρήσεις είτε άνθρωποι», ενώ παλαιότερα είχε αναφέρει: «Το να έχω παιδιά με έκανε να νιώσω πολύ πιο άνετα με τον εαυτό μου. Είμαι καλά με το σώμα μου. Έχω περισσότερη αυτοπεποίθηση. Αυτό βέβαια, δεν σημαίνει ότι δεν μου δημιουργούνται καθημερινά χιλιάδες ανασφάλειες, αλλά νιώθω πως εδώ ανήκω».

Το ζευγάρι δεν έχει προχωρήσει σε επίσημη ανακοίνωση της εγκυμοσύνης, αλλά φυσικά η εικόνα τα λέει όλα! Λάιβλι και Ρέινολντς είναι παντρεμένοι από το 2012 και έχουν τρία παιδιά,, την 7χρονη James, την 5χρονη Inez και την 3 ετών Betty. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ