Επιδοτήσεις έως 50% σε γυναίκες επιχειρηματίες πάνω από 18 ετών και με προτεραιότητα στις άνεργες θα χρηματοδοτήσει η ΕΕ!

Γυναίκες πάνω από 18 ετών και με προτεραιότητα στις άνεργες θα χρηματοδοτήσει η ΕΕ μέσα από κονδύλια που διαχειρίζεται το υπουργείο  Ανάπτυξης για την ίδρυση νέων επιχειρήσεων

Γυναίκες πάνω από 18 ετών και με προτεραιότητα στις άνεργες θα χρηματοδοτήσει η ΕΕ μέσα από κονδύλια που διαχειρίζεται το υπουργείο  Ανάπτυξης για την ίδρυση νέων επιχειρήσεων.



Aρωμα γυναίκας... από πρόγραμμα του ΕΣΠΑ, που ετοιμάζει το υπουργείο Ανάπτυξης και αναμένεται να χρηματοδοτεί σε ποσοστά μέχρι και 50% δαπάνες για επιχειρηματική δραστηριότητα, σύμφωνα με το Έθνος.

Γυναίκες πάνω από 18 ετών και με προτεραιότητα στις άνεργες θα χρηματοδοτήσει η ΕΕ μέσα από κονδύλια που διαχειρίζεται το υπουργείο Ανάπτυξης.

Ουσιαστικά ενισχύεται η γυναικεία επιχειρηματικότητα μέσα από τις δράσεις της «Νέας Καινοτομικής Επιχειρηματικότητας». Μία από τις προϋποθέσεις είναι η επιχείρηση σε ποσοστό 51% και πάνω να ανήκει σε γυναίκα ή σε ομάδα γυναικών.








Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ