Αμαζόνα η Άντζελα Γκερέκου: Το λευκό άλογο και το outfit ιππασίας για την πανέμορφη ηθοποιό το 1994 (φωτό)

Η Άντζελα Γκερέκου, όπως δεν την έχετε ξανά δει... 

Η Άντζελα Γκερέκου, παραμένει μία εντυπωσιακή γυναίκα, που περιποιείται τον εαυτό της και το σώμα της. 

Είναι σαν να μην έχει περάσει χρόνος από πάνω της, αφού η επιδερμίδα της φαίνεται τόσο λαμπερή και νεανική, όπως ενός μικρού κοριτσιού. 

Η ίδια έχει παραμείνει το όμορφο κορίτσι των 90's. Και αν δεν θυμάστε πως ήταν τότε, ο λογιαριασμός greekvintage_culture, στο Instagram, φρόντισε να μας το θυμίσει. 

Δείτε επίσης: Τόλης Βοσκόπουλος: Οι φωτό από το ετήσιο μνημόσυνο - Στο Α' Νεκροταφείο η Άντζελα Γκερέκου με την κόρη τους Μαρία

Ανάρτησε λοιπόν μια φωτογραφία, στην οποία βλέπουμε την ηθοποιό από την ''Γη της Ελίας '' σε ηλικία 35 ετών να φοράει ένα μαύρο τζιν και κόκκινο ριγέ πουκάμισο για τις ανάγκες φωτογράφισης περιοδικού, στα '90s.

Με outfit ιππέα, η Άντζελα Γκερέκου πόζαρε σαν Αμαζόνα , ενώ να σημειώσουμε πως η φωτογράφιση είναι από το 1994 και το περιοδικό σημειώνει: "To παρελθόν της είναι αρκετό για να μην μπορεί να πει κανείς ότι είναι απλώς ένα εμφανίσιμο κορίτσι. Αλλά εκείνο που μετράει πιο πολύ για την Αντζελα Γκερέκου είναι το μέλλον".

Ενα χρόνο αργότερα από τη φωτογράφιση του περιοδικού, το 1995, η Αντζελα Γκερέκου συνάντησε τον Τόλη Βοσκόπουλο στο "On the rocks στη Βάρκιζα, όπου τραγουδούσε και ξεκίνησε και ο μεγάλος έρωτάς τους, που κράτησε ως το τέλος της ζωής του αξέχαστου τραγουδιστή.

Μετά από ένα χρόνο σχέσης παντρεύτηκαν στις 2 Αυγούστου 1996 στην Κέρκυρα με πολιτικό γάμο. Το 2001 απέκτησαν την κόρη τους, τη Μαρία.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ