Josh Duhamel - Audra Mari: Ο 49χρονος σταρ του Χόλιγουντ παντρεύτηκε την 28χρονη πρώην Miss World America (φωτό & βίντεο)

Μετά τον γάμο διασκέδασαν σε τοπικό μπάρ

Ο Josh Duhamel και η Audra Mari παντρεύτηκαν το Σάββατο στην Olivet Lutheran Church στο Fargo της Βόρειας Ντακότα.

Ο 49χρονος ηθοποιός και η 28χρονη πρώην Miss World America 2016, μετά τον γάμο τους επιβιβάστηκαν σε ένα vintage κόκκινο κάμπριο, ενώ στη συνέχεια οι νεόνυμφοι μαζεύτηκαν στο τοπικό μπαρ Duffy's Tavern για να γιορτάσουν μαζί με φίλους τους.

Μάλιστα στο Facebook του μαγαζιού δημοσιεύτηκε μια φωτογραφία του γαμπρού και της νύφης. 


Ο Chris Litton, ο ιδιοκτήτης του Duffy's, είπε στο TMZ ότι ο Josh και η Audra ήταν με μια παρέα και πως η περίσταση φάνηκε να είναι χαλαρή.

Η Mari από πλευράς της ανέβασε στο Instagram μια ασπρόμαυρη φωτογραφία στην οποία την βλέπουμε να δίνει ενα φιλί στο στόμα με τον αγαπημένο της, μέσα στο αυτοκίνητο.

Η 28χρονο επέλεξε ένα νυφικό με φουσκωτά μανίκια και μεγάλη φούστα με κεντητές λεπτομέρειες, ενώ το γαμήλιο look ολοκληρώθηκε με ένα μακρύ πέπλο.

Ο ηθοποιός του Χόλιγουντ και η παρουσιάστρια και πρώην εστεμμένη συνδέθηκαν για πρώτη φορά ερωτικά τον Οκτώβριο του 2019, σύμφωνα με την Daily Mail.

Μετά από σχεδόν δύο χρόνια σχέσης ο Josh της έκανε πρόταση γάμου  τον Ιανουάριο του τρέχοντος έτους σε μια ρομαντική τοποθεσία στην παραλία, όπως φάνηκε και μέσα από την σχετική ανάρτηση που είχε κάνει. 

Ο ηθοποιός  ήταν στο παρελθόν παντρεμένος με την τραγουδίστρια Fergie, με την οποία έχει έναν γιο τον Axl. Παντρεύτηκαν το 2009 και χώρισαν το 2017, με το διαζύγιό τους να οριστικοποιείται το 2019.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ