Σε στενό οικογενειακό κύκλο ο γάμος της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου και του Βασίλη Σταθοκωστόπουλου (βίντεο)

Τι γνωρίζουμε μέχρι στιγμής;

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος διανύουν την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής τους, αφού σε λίγο καιρό θα φέρουν στον κόσμο το πρώτο τους παιδί.

Υπενθυμίζεται ότι η παρουσιάστρια, η οποία είχε προσπαθήσει να κρατήσει κρυφή την εγκυμοσύνη της, επιβεβαίωσε το ευχάριστο γεγονός, πριν από λίγες ημέρες, μέσα από μια ανάρτησή της στο Instagram.

Εκείνη και ο καλός της γιόρτασαν πρόσφατα δύο χρόνια σχέσης, ενώ τώρα ετοιμάζονται για τον γάμο τους. Πάμε να δούμε λοιπόν τι γνωρίζουμε ως τώρα!

Με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι η ίδια βρίσκεται στον 5ο μήνα, το πιθανότερο είναι να γεννήσει τον Δεκέμβριο, κοντά στις γιορτές.

Σύμφωνα με τα όσα είχαν ειπωθεί στην κυπριακής εκπομπή «Με αγάπη Χριστιάνα» - και είχαν μεταδοθεί από το «Super Katerina» - το αγαπημένο ζευγάρι θα παντρευτεί το Νομέμβριο - πριν από την γέννηση του μωρού τους δηλαδή - σε πολύ στενό οικογενειακό κύκλο.

Το πιο πιθανό είναι να γίνει πολιτικός γάμος παρουσία μόνο λίγων συγγενών, ίσως και φίλων. Πάντως όλα δείχνουν ότι θα ακολουθήσει και πάρτι. Η ίδια η Σπυροπούλου βέβαια να σημειωθεί ότι δεν έχει μιλήσει ακόμα για τον γάμο της.

Η παρουσιάστρια απολαμβάνει τις όμορφες στιγμές που περνά, ενώ στα stories της στο Instagram ανέβασε σήμερα ένα βίντεο στο οποίο την βλέπουμε με ένα κοντό, εφαρμοστό μπλε φόρεμα να δείχνει στους followers της την κοιλίτσα της που μεγαλώνει!

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο Σταθοκωστόπουλος προσκαλούν τις επόμενες ημέρες στενούς τους φίλους σε καθιστό dinner, στο New Season Opening Party του αγαπημένου hotspot των Νοτίων Προαστίων.

Οι καλεσμοί τους θα έχουν την ευκαιρία να απολάυσουν ένα νέο μενού θα δημιουργήσει ειδικά για αυτούς ο executive chef Αντώνης Κουρκούτας και το οποίο θα είναι εμπνευσμένο από την ιαπωνική κουζίνα.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ