Το νέο αμόρε του Λεονάρντο Ντι Κάπριο: Με 22χρονη Ρωσίδα καλλονή, λίγο πριν τον χωρισμό του με την Μορόνε (φωτό & βίντεο)

Εθεάθησαν μαζί σε πάρτι στο Σαν Τροπέ!

Μετά το τέλος της σχέσης του με την 25χρονη Καμίλα Μορόνε, ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο φαίνεται πως απολαμβάνει την συντροφιά 22χρονης Ρωσίδας καλλονής.

Υπενθυμίζεται ότι ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός και το νεαρό μοντέλο χώρισαν μετά από τέσσερα χρόνια κοινής πορείας.

Στα social media δεν ήταν λίγοι εκείνοι που σχολίασαν ότι η Μορόνε άρχισε να «πέφτει» μεγάλη στον star, ο οποίος δεν έχει βγει ποτέ με γυναίκα άνω των 25 ετών... ο ίδιος είναι πλέον 47! Τα tweets έπεσαν βροχή με τους χρήστες να δημοσιεύουν στην πλατφόρμα σατυρικά βίντεο και φωτογραφίες. 

Τώρα τα ξένα μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι το νέο του αμόρε είναι η 22χρονη Maria Beregova. Ο ηθοποιός και το μοντέλο πέρασαν μαζί χρόνο στο Σαν Τροπέ και εθεάθησαν να διασκεδάζουν σε κάποιο πάρτι τον περασμένο μήνα.

Σύμφωνα με το outkick.com υπάρχουν αναφορές ότι η Beregova είναι επίσης φρεσκοχωρισμένη! Η ίδια φέρεται να χώρισε πρόσφατα με τον σύζυγό της, Αχμέντ Μασούντ Αμπντελχαφίντ, ο παππούς του οποίου ήταν κολλητός του Λιβύου δικτάτορα συνταγματάρχη Μουαμάρ Καντάφι.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LE BANANA (@lebananas)

Μένει να δούμε αν οι φήμες είναι αληθινές και φυσικά αν η Maria θα καταφέρει να σπάσει την «κατάρα»!

Για την ιστορία στην λίτσα με τα κορίτσια κάτω των 25 ετών του Ντι Κάπριο βρίσκουμε ονόματα όπως η Gisele, η Bar Refaeli, η Blake Lively, η Erin Heatherton, η Toni Garrn, η Kelly Rohrbach και η Nina Agdal

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ