Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Πεσμένη διάθεση, ενώ μπορεί να αναδειχθούν προβλήματα σε σχέσεις & στα οικονομικά

Αναλυτικά οι προβλέψεις...

Την Κυριακή, η Αφροδίτη από τον Λέοντα σχηματίζει  αντίθεση με τον Κρόνο και είναι η κυρίαρχη επιρροή της μέρας που σκιάζει κάπως τη διάθεση μας, ενώ μπορεί να αναδείξει προβλήματα σε σχέσεις και στα οικονομικά.

Εύκολα μπορεί να νιώθουμε αποκομμένοι από τους αγαπημένους μας και τους φίλους, πιο εκνευρισμένοι αναλογιζόμενοι τις υποχρεώσεις μας αλλά και τις δυσκολίες των οικονομικών συνθηκών. Η τάση μας θα είναι να είμαστε πιο απαισιόδοξοι και να βλέπουμε το ποτήρι μισοάδειο.

ΚΡΙΟΣ

Την Κυριακή, οι σχέσεις με τους άλλους προσωπικές κι επαγγελματικές θα βρίσκονται σε πρώτο πλάνο. Όμως αυτό που πρέπει να έχετε κατά νου είναι να είστε παρατηρητές των όσων συμβαίνουν αυτή τη στιγμή και να μη βιάζεστε να βγάλετε συμπεράσματα γιατί μπορεί να οδηγηθείτε σε λάθη.

Αν βλέπετε περίεργες συμπεριφορές στο σύντροφο, τα παιδιά σας, έναν συνεργάτη από το να φτιάχνετε σενάρια κι ακόμη χειρότερα να τα μοιράζεστε και με τους άλλους κρατήστε τα καλύτερα για τον εαυτό σας, αφήστε να εξελιχθούν κάποιες καταστάσεις κι όταν θα είστε βέβαιοι τότε μιλάτε. 

ΤΑΥΡΟΣ

Η Κυριακή είναι πιο απαιτητική μέρα καθώς έρχεται με ένα μεγαλύτερο βάρος ή φόρτο υποχρεώσεων. Από την άλλη και με μια αίσθηση μιας ατέλειωτης ρουτίνας που σας δημιουργεί πιθανώς κι ένα ψυχολογικό τέλμα καθώς οι επιλογές σας δείχνουν αυτή τη στιγμή περιορισμένες. Η Αφροδίτη σε αντίθεση με τον Κρόνο μπορεί να δείχνει ότι σας απασχολεί κάτι που αφορά είτε στο χώρο του σπιτιού, την οικογένεια, είτε στο χώρο της δουλειάς και γενικότερα της καριέρας σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

 Την Κυριακή η αντίθεση της Αφροδίτης με τον Κρόνο στον άξονα επικοινωνίας είναι η κυρίαρχη όψη. Γι’ αυτό ας είστε λίγο πιο προσεκτικοί πως διαχειρίζεστε κάτι που μπορεί να σας πει ένας φίλος, ο σύντροφος σας, ένας συγγενής ή και ένας άγνωστος σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Δεν μπορούμε να περιμένουμε όλοι να συμφωνούν μαζί μας ούτε μπορούμε απαραίτητα να αρέσουμε σε όλους.

Υπάρχουν τρόποι να διατηρείτε τα όρια σας χωρίς να φορτώνεστε την αρνητικότητα ανθρώπων από το περιβάλλον σας.

Διαβάστε τις προβλέψεις και για τα υπόλοιπα ζώδια στο asibiliou.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ