Μαραβέγιας - Σωτηροπούλου: Ciao από την Ιταλία - το δεύτερο γαμήλιο ταξίδι τους παράλληλα με JLo - Affleck (φωτό)

Το μαγικό ταξίδι σε ονειρεμένο νησάκι της Ιταλίας...

Πιο in love απο πότε είναι ο Κωστής Μαραβέγιας με την Τόνια Σωτηροπούλου και αυτό το διάστημα αποφάσισαν να κάνουν ένα δεύτερο γαμήλιο ταξίδι, στην χώρα που αγαπούν όσο καμία άλλη, την Ιταλία!

Το αγαπημένο μας ζευγάρι αφού πρώτα πέρασαν τις καλοκαιρινές τους διακοπές σε κάποια από τα ελληνικά μας νησιά, θέλησαν να πάνε στο πανέμορφο νησί Ιζόλα Μπέλα. Εκεί ζουν τον έρωτά τους άκρως ρομαντικά!

 

 

Το συγκεκριμένο μέρος αποτελεί ένα εξαιρετικά δημοφιλές αξιοθέατο της λίμνης Ματζόρε και ενώ πάνω του είναι χτισμένο το πολυτελές παλάτι των Μπορομέο με τους βοτανικούς κήπους.

 

 

Η ηθοποιός μάλιστα ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram φωτογραφίες από τις στιγμές τους εκεί. 

Instagram

Όπως βλέπουμε, τα τοπία και τα μέρη που έχει επισκεφθεί το ζευγάρι είναι απίθανα.

Φυσικά να θυμίσουμε πως στην Ιταλία και συγκεκριμένα στο Μιλάνο αυτό το διάστημα βρίσκεται και η JLo με τον Μπεν Άφλεκ, οι οποίοι το Σάββατο 20/8 έκαναν τον δεύτερο γάμο τους, στη Τζόρτζια των ΗΠΑ. 

 

 

 

Δείτε επίσης: Γαμήλιο ταξίδι Jlo Ben Affleck – Στο Μιλάνο χεράκι χεράκι, το λευκό τοπ και το καπελίνο – casual ο γαμπρός (φωτό)

Οι νεόνυμφοι απολαμβάνουν ένα δεύτερο ταξίδι του μέλιτος. Σύμφωνα με τη Daily Mail οι νεόνυμφοι διαμένουν στην υπερπολυτελή βίλα του φίλου τους Τζορτζ Κλούνεϊ στην Λίμνη Κόμο. 

 

 

 

 

Η Τζένιφερ Λόπεζ και ο Μπεν Άφλεκ απαθανατίστηκαν να απολαμβάνουν τις βόλτες τους στο Μιλάνο, να δοκιμάζουν παγωτά και να ψωνίζουν σε καταστήματα διάσημων οίκων μόδας. Όπως είναι επόμενο οι παπαράτσι τους ακολουθούν παντού!

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ