Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Καλό είναι να μην βασίζουμε τις αποφάσεις ή τις πράξεις μας σε πράγματα που δεν έχουμε πλήρως εξερευνήσει

Αναλυτικά οι προβλέψεις της ημέρας....

Η Σελήνη παραμένει σε όλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου στο ζώδιο των Διδύμων, στρώνοντας κόκκινο χαλί στον Άρη που αποχωρεί από τον Ταύρο το Σάββατο για να περάσει στους Διδύμους. Αυτή δεν είναι μια συνήθης αλλαγή ζωδιακής θέσης για τον πλανήτη της δράσης, της ενέργειας και της έντασης.

Συνήθως η παραμονή του σε κάθε ζώδιο δεν ξεπερνά τον ενάμισι με δύο μήνες. Στους Διδύμους όμως θα παραμείνει κατά παρέκκλιση 7 μήνες μέχρι τις 25/3/2023 εξαιτίας και της ανάδρομης πορείας του. Για την επιρροή του Άρη από τους Διδύμους σε σχέση με το ζώδιο ή τον ωροσκόπο σας, σας έχω ιδιαίτερο άρθρο που μπορείτε να διαβάσετε πατώντας εδώ

ΚΡΙΟΣ

Μια θετική μέρα στο σύνολο της είναι το Σάββατο αγαπητοί Κριοί, καθώς η Σελήνη από τους Διδύμους σας ταιριάζει ιδιαίτερα ενισχύοντας την αυτοπεποίθηση σας και δημιουργώντας πιο ευχάριστα συναισθήματα. Προσπαθήστε να κανονίσετε κάτι με φίλους για να χαλαρώσετε τις βραδινές ώρες, να κάνετε μια βόλτα, να αλλάξετε παραστάσεις και γενικώς να ασχοληθείτε περισσότερο με ό,τι σας ευχαριστεί. Η Σελήνη σχηματίζει μόνο αρμονικές όψεις με την Αφροδίτη στον Λέοντα και τον Δία στο ζώδιο σας ευνοώντας επαφές, φλερτ, νέες γνωριμίες, την εκδήλωση των συναισθημάτων σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Πρακτικά θέματα της καθημερινότητας αλλά και τα οικονομικά θα σας απασχολήσουν το Σαββατοκύριακο αγαπητοί Ταύροι. Όσο πλησιάζουμε προς το τέλος του μήνα, ίσως πρέπει να δείτε λίγο λεπτομερώς το ισοζύγιο εσόδων και εξόδων σας για να κανονίσετε το πρόγραμμα σας. Παρόλα αυτά, το Σάββατο η Σελήνη σχηματίζει μόνο θετικές όψεις και μπορεί να σχεδιάσετε ένα όμορφο πρόγραμμα με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και να σας βγει χωρίς απρόοπτα. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Σελήνη στο ζώδιο σας σε όλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου κάνει τα δικά σας προσωπικά θέματα προτεραιότητα, προσθέτοντας όμως λίγο περισσότερο άγχος ή ανησυχία. Από την άλλη μπορεί να δυσκολεύεστε με τη ρουτίνα και θα προτιμούσατε να κάνετε κάτι διαφορετικό για να σας φτιάξει τη διάθεση. Το Σάββατο με τις θετικές όψεις του Ερμή προς τον Δία και την Αφροδίτη προσφέρεται για εξόδους, βόλτες, εκδρομές, για να δείτε φίλους και να κάνετε ίσως και νέες γνωριμίες. 

Διαβάστε τις υπόλοιπες προβλέψεις στο asibiliou.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ