Ο Μάο είναι 27 χρονών αλλά θυμίζει 10χρονο αγόρι: Αδύνατον να τον πάρουν σοβαρά και να βρει δουλειά (βίντεο)

Ένας πραγματικός… Μπέντζαμιν Μπάτον

 

Στη λογοτεχνία και στη ζωή πολλοί έχουν συνάψει συμφωνία… με το διάβολο για δείχνουν μικρότεροι στην ηλικία. Ο Μάο Σενγκ από την Κίνα είναι αυτός που το έχει χωρίς κόπο ή χρήμα, αλλά του έχει φέρει πολλά προβλήματα με βασικότερο όλων ότι δεν μπορεί να βρει δουλειά. 

Ο 27χρονος Κινέζος που δείχνει το πολύ για 10ετών έχει δηλώσει πως μπορεί κάποιοι άνθρωποι να θεωρούν ευλογία όταν κάποιος μικροδείχνει, αλλά για εκείνον είναι πραγματική κατάρα

.Το πρόβλημα του όμως δεν είναι ότι δείχνει μικρότερος από την πραγματική του ηλικία. Αυτό που τον βασανίζει είναι ότι η εμφάνιση του στέκεται εμπόδιο στο να βρει δουλειά.

 

 

Όπως γράφει η New York Post, οι εργοδότες δεν τον προσλαμβάνουν για δουλειά, γιατί μικροδείχνει τόσο πολύ που κανείς δε μπορεί να πιστέψει την πραγματική του ηλικία. Οι περισσότεροι εργοδότες δεν πιστεύουν ότι είναι τόσο μεγάλος όσο ισχυρίζεται ότι είναι. 

Από την άλλη, εκείνοι που το πιστεύουν λένε ότι δεν θέλουν οι αρχές να τους κατασκοπεύουν και να τους κατηγορήσουν για παιδική εργασία λόγω της νεανικής του εμφάνισης. Είτε έτσι, είτε αλλιώς, ο νεαρός παραμένει άνεργος, ενώ μάταια προσπαθεί να βρει δουλειά.

Ο Μάο Σένγκ έγινε γνωστός σε όλο τον κόσμο από ένα βίντεο που γυρίστηκε στους δρόμους του Ντονγκουάν και έγινε viral στο Douyin, το κινέζικο TikTok, όπου αποκάλυψε το πρόβλημα του και εξέφρασε τη μεγάλη ανησυχία για το μέλλον του.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ