Ο Τζεφ Μπέζος έκανε δωράκια στο κορίτσι του μία τσάντα Hermes  $105.000, γυαλιά Cartier $1.000 & κολιέ $28.500 (βίντεο)

Ρομαντικό διήμερο στο Λονδίνο για τον ιδρυτή της Amazon και τη Λόρεν Σάντσεζ, που παραλίγο να τον… ρίξει έξω από τα πολλά ψώνια!  

 

 

Στο Λονδίνο πέρασαν ένα ρομαντικό διήμερο ο Τζεφ Μπέζος και η σύντροφος του Λόρεν Σάντσεζ. Το ερωτευμένο ζευγάρι, που είχε την τύχη να παρακολουθήσει μια ιδιωτική ξενάγηση στα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ, επισκέφτηκε τα καλύτερα εστιατόρια της λονδρέζικης πρωτεύουσας και έκανε κυριολεκτικά έφοδο στα πολυτελή καταστήματα της. 

Σύμφωνα με σχετικό δημοσίευμα της Daily Mail, η 52χρονη Σάντσεζ υπέκυψε στον πειρασμό της αγοράς (μιας ακόμα) τσάντας Birkin αξίας 105.000 δολαρίων, που συνδύασε χρωματικά με ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου Cartier 1.045 δολαρίων. Ο ανοιχτοχέρης ιδρυτής της Amazon της αγόρασε επίσης ως δώρο ένα κολιέ Jacquie Aiche αξίας 28.500 δολαρίων

 

 

Μέχρι σήμερα δεν έχει αποκαλυφθεί πότε ακριβώς ο 58χρονος επιχειρηματίας με καθαρή αξία 166δισ. δολαρίων άρχισε να βγαίνει ραντεβού με την πρώην παρουσιάστρια Σάντσεζ, ωστόσο η σχέση τους που έφερε και το τέλος του γάμου εκείνου με τη Μακένζι Σκοτ αποκαλύφθηκε από το National Enquirer το 2019. 

 

 

Η Σάντσεζ, που το δίχως άλλο αποτελεί την καταλληλότερη απάντηση στον Γάλλο συγγραφέα Γιαν Μουάξ, που είχε ισχυριστεί ότι οι 50άρες δεν είναι ερωτεύσιμες, έχει προκαλέσει το μένος των εργαζομένων της Amazon στη Βρετανία που διαβάζουν τα παραπάνω, λίγες ημέρες αφότου πληροφορήθηκαν ότι η αύξηση του ωρομίσθιου τους ανήλθε στις μόλις 35 πένες! 

 

 

 

 

«Το να παίρνεις μόνο 35 πένες είναι προσβολή. Αγχώνομαι και μόνο που σκέφτομαι τους υψηλούς λογαριασμούς ενέργειας και αυτές οι 35 πένες δεν πρόκειται να καλύψουν τίποτα», δηλώνει σε άλλο δημοσίευμα της Daily Mail, ένας από τους 700 εργαζόμενους της Amazon που αποχώρησαν σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τους μισθούς τους.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ