Η Selena Gomez 30άρησε & το γιόρτασε με την κολλητή της Taylor Swift - Έγιναν φίλες λόγω των πρώην τους! (φωτό & βίντεο)

Πώς ήρθαν κοντά οι δύο γυναίκες;

Η Selena Gomez γιόρτασε τα 30ά της γενέθλια, παρέα με την κολλητή της Taylor Swift.

Την Παρασκευή, η σταρ του «Only Murders in the Building» μοιράστηκε με τους 338 εκατομμύρια Followers της στο Instagram, δύο φωτογραφίες της ίδιας και της 32χρονης φιλενάδας της.

«30, σπασίκλας και άξιος» έγραψε στην ανάρτησή της. Στις εικόνες βλέπουμε τις δυο τους καθισμένες σε ένα τραπέζι να γελούν και να κάνουν αστεία στον φακό.

Φωτογραφίες: Instagram 

Η Gomez φορά ένα λευκό σύνολο που ταιριάζει με τα μελαχρινά της μαλλιά, ενώ η τραγουδίστρια ένα boho φόρεμα σε κεραμιδί απόχρωση.

Οι δύο γυναίκες σύμφωνα με το Page Six άρχισαν να κάνουν παρέα το 2008, όταν έβγαιναν και οι δύο με μέλη της μπάντας «The Jonas Brothers» - η Gomez με τον Nick Jonas και η Swift με τον Joe.

 

 

«Στην ουσία βγαίναμε μαζί ραντεβού με τους Jonas Brothers!» είχε πει η 30χρονη εορτάζουσα σε μια συνέντευξη της στο βρετανικό KISS-FM, το 2017. 

 «Ήταν καταπληκτικό, γιατί ήταν το κορίτσι με τα μεγάλα σγουρά μαλλιά και όλα τα βραχιόλια και τις καουμπόικες μπότες, και εγώ ήμουν σίγουρα ανερχόμενη, και μόλις βρεθήκαμε κάναμε κλικ. Ήταν ό,τι καλύτερο (σ.σ. η φιλία μας) που πήραμε από αυτές τις σχέσεις (σ.σ. με τους Jonas Brothers».

 

 

Η Taylor από πλευράς της μιλώντας πριν κάποια χρόνια στο The Wall Street Journal Magazine είχε πει για την κολλητή της ότι ήξερε από την πρώτη στιγμή που την γνώρισε ότι θα την στηρίζει και πως «στη ζωή μου, έχω την ικανότητα να συγχωρώ ανθρώπους που με έχουν πληγώσει. Αλλά δεν ξέρω αν μπορώ να συγχωρήσω κάποιον έχει πληγώνει στην Selena».

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ