Το εντυπωσιακό μακιγιάζ της Ιωάννας Παλιοσπύρου από τον μαίτρ Δημήτρη Δημητρούλη - Η glamorous μεταμόρφωση (φωτό)

"Τον λάτρεψα"!!

H Ιωάννα Παλιοσπύρου, έχοντας ως σύμμαχό της την αισιοδοξία και την δύναμη, ζει πλεόν μια ολοκαίνουργια ζωή, προσπαθώντας να αντεπεξέλθει στις δυσκολίες της νέας της καθημερινότητας.

Instagram/paliospirou.joanna

 

Μάλιστα, η ίδια θέλησε να μοιραστεί με τους ακολούθους της στο Instagram κάποιες φωτογραφίες από την υπέροχη δουλειά του makeup artist, Δημήτρη Δημητρούλη και το αποτέλεσμα δείχνει τη δύναμη του μακιγιάζ, το οποίο είναι ικανό να μεταμορφώσει σχεδόν τα πάντα, κάνοντας "μαγικά" στο πρόσωπο μιας γυναίκας.

 

 

«Όση ώρα είχα αφεθεί στα μαγικά του χέρια, ένιωθα λίγη αγωνία. Ο Δημήτρης όμως έδειχνε πραγματικά εκστασιασμένος!!! Μου εξήγησε πως είναι πολύ χαρούμενος που του “επέτρεψα” να με βάψει (!!!) και πως πλέον το όνειρο και η λαχτάρα του είναι να ασχοληθεί με ανθρώπους που έχουν προβλήματα στην εμφάνιση τους, όπως εγώ.. όπως οι άνθρωποι με καρκίνο.

Instagram/paliospirou.joanna

 

Και θέλει να τους βοηθήσει να καταλάβουν πως έχουν την επιλογή να μην ντρέπονται και πως μπορούν να έχουν μια όμορφη ζωή», έγραψε η Ιωάννα Παλιοσπύρου στην λεζάντα της φωτογραφίας της. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ