Ναταλί Κάκκαβα - Γρηγόρης Γκουντάρας: Το αντίο από τον ΣΚΑΙ με δάκρυα στα μάτια σε όλο το πλατό (βίντεο)

"Δεν άφησες να με στενοχωρεί κανείς. Σ' αγαπώ πολύ".

Οριστική Αυλαία έπεσε για την εκπομπή "Όλα Γκουντ" την Κυριακή, με τους παρουσιαστές Ναταλί Κάκκαβα και Γρηγόρη Γκουντάρα να αποχαιρετούν βαθιά συγκινημένοι το τηλεοπτικό κοινό.

«Αυτή ήταν η ομάδα μαςΘέλω να ευχαριστήσω τον ΣΚΑΙ για την ευκαιρία που μας έδωσε, την κυρία Κουτσαφτάκη και την κυρία Μαραγκουδάκη. Την Αφροδίτη Γραμμέλη, που ήμασταν μαζί στα εύκολα και στα δύσκολα αλλά ήμασταν εδώ από καρδιάς. Εγώ έτσι δουλεύω. Μητσάρα μου σας χρεώνω μαζί με την Αφροδίτη σαν νέο φίλο» είπε ο παρουσιαστής.

«Κανείς δεν χάνεται, να έχουμε πάνω από όλα την υγεία μας και να λέμε ευχαριστώ. Πρώτα ο Θεός θα ξαναβρεθούμε, καλή καρδιά κι υγεία. Να ευχαριστήσω κι αυτό το κορίτσι δίπλα μου που κι αν άκουσε χωρίς λόγο. Σε ευχαριστώ για την αξιοπρέπεια που αντιμετώπισες όλα αυτά. Τώρα θα λένε τι βλακοζεύγαρο; Δεν με νοιάζει, αυτό είμαστε ρε παιδιά» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γρηγόρης Γκουντάρας.

Στην συνέχεια, με δάκρυα στα μάτια, η Ναταλί Κάκκαβα πήρε τον λόγο λέγοντας: «Εγώ χαίρομαι πάρα πολύ που τελειώνοντας αυτή η χρονιά μας βρίσκει χέρι χέρι και πιο αγαπημένους από ποτέ. Αυτό που αξίζει για εμένα είναι η οικογένειά μας. Είμαι ευλογημένη που συνυπήρξαμε και τηλεοπτικά αυτή τη χρονιά. Έχω γίνει ακόμα μεγαλύτερη θαυμάστριά σου. Σε ευχαριστώ πολύ γιατί ξέρω πόσες φορές με προστάτευσες και μπήκες μπροστά. Δεν άφησες να με στενοχωρεί κανείς. Σε αγαπώ πολύ».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ