Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Υπάρχει τάση για ωραιοποίηση κάποιων καταστάσεων ή εξιδανίκευσης στις σχέσεις

Αναλυτικά οι προβλέψεις ...

Η Σελήνη θα βρίσκεται στους Ιχθύς μέχρι τις 14:17 που θα περάσει στον Κριό, κάνοντας μας λίγο πιο ευαίσθητους από τη μια και φευγάτους από την άλλη, σε μια μέρα που το ένστικτο και η διαίσθηση φαίνεται να δουλεύουν περισσότερο σε σχέση με τη λογική.

Η Σελήνη θα βρίσκεται σε φάση κενής πορείας από τις 09:43 το πρωί μέχρι τις 14:17. Στις ώρες αυτές συνεχίζουμε τις δραστηριότητες που κάνουμε, αλλά προσπαθούμε να μην εγκαινιάσουμε καινούρια πράγματα. Ο Ήλιος από τον Καρκίνο σχηματίζει ένα αρμονικό τρίγωνο με τον Ποσειδώνα, δίνοντας μια πιο ρομαντική ή πιο φευγάτη διάσταση στη μέρα. 

ΚΡΙΟΣ

Είναι ωραίο να μιλάς με αυτοπεποίθηση και να ξέρεις τι λες, αλλά πιο ωραίο είναι να μιλάς και να έχεις ενσυναίσθηση, να καταλαβαίνεις την επιρροή που έχουν τα λόγια σου στους γύρω. Σήμερα λοιπόν είναι από τις μέρες που πρέπει να προσέξετε πώς επηρεάζετε τους άλλους όταν συζητάτε, γιατί μπορεί να λέτε αυτά που νιώθετε μεν, αλλά να μην είστε πολύ συγκεντρωμένοι σε αυτά που λέτε και να ακουστείτε «κάπως» στους άλλους. 

ΤΑΥΡΟΣ

Η Δευτέρα είναι από τις θετικές μέρες της εβδομάδας και μπορείτε πιο εύκολα να επικοινωνήσετε με τους άλλους και να είστε λίγο πιο εξωστρεφείς. Είναι αλήθεια ότι έχετε πολλά στο μυαλό σας, κυρίως πρακτικά ζητήματα της δουλειάς και των οικονομικών, και πιθανώς να έχετε απομακρυνθεί κάπως από φίλους, γνωστούς και συγγενείς.

Το τρίγωνο του Ήλιου με τον Ποσειδώνα μπορεί να σας δημιουργεί μια μικρή σύγχυση σε σχέση με το πώς πρέπει να προσεγγίσετε έναν μελλοντικό σας στόχο, ή μπορεί να αναζητάτε τους ιδανικούς συνοδοιπόρους στον στόχο σας αυτό και να μην είστε ευχαριστημένοι με τίποτε

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το τρίγωνο του Ήλιου από τον τομέα των οικονομικών με τον Ποσειδώνα στον τομέα της καριέρας σάς ενθαρρύνει να βρείτε μια δουλειά την οποία θα κάνετε με κέφι, αλλά θα είναι αποδοτική και στο πορτοφόλι σας. Κι εδώ δεν μπορεί να υπάρχουν εκπτώσεις ούτε στη μια πλευρά ούτε στην άλλη. Η Σελήνη στους Ιχθύς ωθεί τη σκέψη και τη δράση σας σε θέματα της δουλειάς και της καριέρας σας. Το προηγούμενο διάστημα ήσασταν πιο εστιασμένοι στον εαυτό σας και τις ανάγκες σας και θέλατε να νιώθετε ικανοποιημένοι από τη δουλειά που κάνετε. 

Διαβάστε τις προβλέψεις και για τα υπόλοιπα ζώδια στο asibiliou.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ