Ο μήνας του μέλιτος με σκάφος του Brooklyn Beckam & της πολυεκατομμυριούχου συζύγου του Nikola - Παρέα με τον κουνιάδο & την καλλονή φίλη του (φωτό)

To  ζευγάρι συνεχίζει απτόητο τον μήνα του μέλιτος του....

Ο Μπρούκλιν Μπέκαμ και η σύζυγός του Νίκολα Πελτζ συνέχισαν να απολαμβάνουν το μήνα του μέλιτος τους ,  σε ένα γιοτ στο Πορτοφίνο.

Ο γιος του Ντέιβιντ και της Βικτόρια Μπέκαμ, 23 ετών, και η 27χρονη ηθοποιός έδειχναν ερωτευμένοι καθώς ανέβαιναν στο πολυτελές σκάφος.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Celebrity and royalty style and updates (@onlycelebrityandroyalty)

 

 

 

Η Nicola έδειχνε εντυπωσιακή με στο κόκκινο μπλουζάκι της με ντεκολτέ που αναδείκνυε το πλούσιο μπούστο της.

Το συνδύασε με ένα σκισμένο τζιν και μαντήλι στα μαλλιά. 

Αφού έφτασε στο γιοτ, η Nicola άλλαξε ρούχα και φόρεσε ένα λευκό φόρεμα, σύμφωνα με την Daily Mail.

Μόλις επιβιβάστηκαν, οι νεόνυμφοι υποδέχτηκαν θερμά τους φίλους τους και την οικογένεια της Nicola, συμπεριλαμβανομένου του αδελφού της Will και της φίλης του Kenya Kinski-Jones, που είναι μοντέλο. 

O ονειρικός τους γάμος

Ο 23χρονος και η 27χρονη ηθοποιός  παντρεύτηκαν σε μια πολυτελή τελετή 4 εκατ δολαρίων το Σάββατο (9 Απριλίου) στο κτήμα -αξίας 103 εκατομμυρίων δολαρίων! - των γονιών της νύφης στο Παλμ Μπιτς της Φλόριντα.

 

Ο γάμος έγινε κεκλεισμένων των θυρών και από τους καλεσμένους ζητήθηκε να να μην βγάλουν φωτογραφίες. Είχε πρόσβαση όμως η Vogue, η οποία και δημοσίευσε τώρα τα επίσημα κλικς από τη μεγάλη μέρα του ζευγαριού.

Στις εικόνες βλέπουμε μεταξύ άλλων την κόρη του δισεκατομμυριούχου επενδυτή Nelson Peltz και του μοντέλου Claudia Heffner να ποζάρει με το ρομαντικό Valentino νυφικό της, το οποίο επιλέχθηκε με τη βοήθεια της στιλίστριάς της Leslie Fremar και σχεδιάστηκε από τον καλλιτεχνικό διευθυντή του οίκου Paolo Piccioli.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ