Η Taylor Swift αρραβωνιάστηκε και δεν το έμαθε κανείς! - Ο σύντροφός της Τζο Άλγουιν αγόρασε δαχτυλίδι και το φοράει μόνο στο σπίτι

«Όλοι έχουν ορκιστεί να μείνει μυστικό...»

Η δημοφιλής τραγουδίστρια Τέιλορ Σουίφτ αρραβωνιάστηκε τον σύντροφό της Τζο Άλγουιν και δεν το κατάλαβε κανείς! 

 

 

 

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της Sun, το ζευγάρι δεν έχει επιβεβαιώσει ακόμη την είδηση, ωστόσο αναμένεται σύντομα να το γνωστοποιήσει μέσω ανακοίνωσης.

 

 

Φίλος του Τζo αναφέρει ότι αγόρασε δαχτυλίδι για την αγαπημένη τραγουδίστρια, ωστόσο, εκείνη έχει επιλέξει να το φορά «πίσω από τις κλειστές πόρτες».

Σύμφωνα με μια άλλη κοντινή πηγή του Τζο«Τέιλορ και Τζο είναι απίστευτα ευτυχισμένοι και πολύ, πολύ ερωτευμένοι».

 

 

«Έχουν αρραβωνιαστεί εδώ και λίγους μήνες, αλλά το έχουν πει στον στενό τους κύκλο –μέλη της οικογένειάς τους και έμπιστους, παλιούς φίλους. Όλοι έχουν ορκιστεί να μείνει μυστικό», πρόσθεσε.

 

 

Παράλληλα, όπως υποστηρίζει, «η Τέιλορ έχει όμορφο δαχτυλίδι, αλλά το φορά μόνο όταν είναι σπίτι. Μόνο λίγοι γνωρίζουν λεπτομέρειες για τον γάμο και η Τέιλορ δεν έχει πει καν σε κάποιους από την ομάδα της για τον αρραβώνα», σύμφωνα με την The Sun.

 

 

«Θέλουν η αγάπη τους να μείνει μακριά από τις κάμερες όσο το δυνατόν περισσότερο. Αυτό είναι μόνο για αυτούς. Και αν και όταν ανταλλάξουν όρκους, σίγουρα δεν θα υπάρχει Vogue, Rolling Stone ή Hello! εκεί. Θα είναι απλό και κομψό — όπως αυτοί».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ