Σύνοδος ΝΑΤΟ: Φωτό & βίντεο από το δείπνο στο παλάτι - τι φόρεσαν οι κυρίες - Λετίσια, Μαρέβα Μητσοτάκη, Μπριζίτ Μακρόν, Τζιλ Μπάιντεν

Το βασιλικό ζεύγος της Ισπανίας υποδέχτηκε τους ηγήτες και τις Πρώτες Κυρίες

Ο βασιλιάς Φελίπε της Ισπανίας και η βασίλισσα Λετίσια παρέθεσαν δείπνο προς τιμή των συμμετεχόντων στη Σύνοδο Κορυφής του ΝΑΤΟ.

Πριν ξεκινήσει το δείπνο το βασιλικό ζεύγος της χώρας πόζαρε για μια αναμνηστική φωτογραφία, στην αίθουσα Hallebardiers του παλατιού, με τους ηγέτες: Της Αλβανίας, του Βελγίου, της Βουλγαρίας, του Καναδά, της Κροατίας, της Τσεχίας, της Δανίας, της Εσθονίας, της Γαλλίας, της Γερμανίας, της Ελλάδας, της Ουγγαρίας, της Ισλανδίας, της Ιταλίας, της Λετονίας, της Λιθουανίας, του Λουξεμβούργου, του Μαυροβουνίου, της Ολλανδίας, της Βόρειας Μακεδονίας, της Νορβηγίας, της Πολωνίας, της Πορτογαλίας, της Ρουμανίας, της Σλοβακίας, της Σλοβενίας, της Ισπανίας, του Ηνωμένου Βασιλείου και των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής.

Photo: Eurokinissi

EFE POOL via ΑΠΕ-/ΜΠΕ

Σημειώνεται ότι η Σύνοδος πραγματοποιείται φέτος στη Μαδρίτη (29-30/6), σηματοδοτώντας  παράλληλα την 40ή επέτειο από την προσχώρηση της Ισπανίας στον Οργανισμό της Συμφωνίας του Βορείου Ατλαντικού.

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος και συνοδευόταν από την σύζυγό του Μαρέβα Γκραμπόφσκι, συζήτησε με τον Αμερικανό Πρόεδρο Τζο Μπάιντεν και άλλους ξένους ηγέτες, όπως τον Εμανουέλ Μακρόν, τον Μπόρις Τζόνσον και τον πρωθυπουργό της Ιαπωνίας Φούμιο Κισίντα.

Photos: Eurokinissi

Πάμε όμως να δούμε τώωρα τι φόρεσαν οι Πρώτες Κυρίες και οι γυναίκες πολιτικοί που βρέθηκαν το βράδυ της Τρίτης (28/6) στο παλάτι.

Ξεκινάμε με την οικοδέσποινα της βραδιάς την βασίλισσα Λετίσια η οποία έβαλε ένα κομψό, αμάνικο μαύρο φόρεμα από το ισπανικό brand The 2nd Skin Co,  το οποίο είχε φορέσει ξανά τον περασμένο Οκτώβριο στο Οβιέδο για την τελετή απονομής των βραβείων Princess of Asturias.

EFE POOL via ΑΠΕ-/ΜΠΕ

Συνεχίζουμε με την Μαρέβα Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη η οποία επέλεξε για την περίσταση επίσης ένα αμάνικο φουστάνι σε σκούρα πράσινη απόχρωση, με πλισέ φούστα.

Η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, Dr Τζιλ Μπάιντεν εμφανίστηκε, από πλευράς της, με ένα λευκό κοστούμι και αστραφτερά πέδιλα. 

photos: EFE POOL via ΑΠΕ-/ΜΠΕ

Η Πρώτη Κυριά της Γαλλίας Μπριζίτ Μακρόν έβαλε ένα τυρκουάζ φόρεμα με μακριά μανίκια, το οποίο συνδύασε με μαύρες γόβες και τσαντάκι. 

Η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, φόρεσε ένα μάλλον συντηρητικό, μαύρο κοστούμι.

Τέλος η πρωθυπουργός της Νέας Ζηλανδίας Τζασίντα Άρντερν, επέλεξε ένα κόκκινο φόρεμα με κοντά μανίκια το οποίο και συνδύασε με ένα ζευγάρι χρυσά σκουλαρίκια.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ