''Αγκαλιάστε την σεξουαλικότητά σας'': Η Christina Aguilera με strap- on στο Pride του Λος Άντζελες (βίντεο)

Ένα εντυπωσιακό περφόρμανς από την τραγουδίστρια... 

Η Christina Aguilera αναδημιούργησε το διάσημο δερμάτινο chaps look της από το βίντεοκλιπ "Dirrty" του 2002, αυτή τη φορά σε λαμπερό κόκκινο λουστρίνι, συνδυασμένο με ένα ασορτί κορμάκι με ιμάντες.

Καθώς άλλαζε από το ένα κοστούμι στο άλλο για την εμφάνισή της στο Pride του Λος Άντζελες, οι θαυμαστές της, την είδαν επίσης με ένα πράσινο κορμάκι εμπνευσμένο από τον Hulk, το οποίο συνδύασε με ένα strap-on υπό τις επευφημίες του πλήθους.

 

 

 

Φόρεσε επίσης ένα κορμάκι με ρίγες από παγιέτες σε έντονα χρώματα του ουράνιου τόξου για να τιμήσει τον σκοπό του φεστιβάλ - τα δικαιώματα των ΛΟΑΤΚΙ αναφέρει το  express co.uk

Τραγουδώντας το "XXX" και με την Kim Petras στο πλευρό της η Αγκιλέρα απογείωσε το περφόρμανς της.

 

 

 

 

"Είστε η οικογένειά μου. Είμαι τόσο χαρούμενη που μπορώ να στηρίζω και να δίνω φωνή, ή τουλάχιστον να το προσπαθώ, σε οποιονδήποτε αισθάνεται καταπιεσμένος ή παράταιρος. Πάντα αυτό εκπροσωπούσα και αυτό ήταν ανέκαθεν το μήνυμα της μουσικής μου. Αγκαλιάστε τη σεξουαλικότητά σας, αγκαλιάστε αυτό που είστε.

 

 

 

 

 

 

 

 Είμαι τόσο περήφανη που μπορώ να σας αποκαλώ οικογένεια και που ξέρω πως ό,τι έχουμε πετύχει το έχουμε καταφέρει μαζί", είπε η τραγουδίστρια κατά τη διάρκεια του σόου θέλοντας να ευχαριστήσει την ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα για την στήριξή της.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ