Ο πρίγκιπας Louis ένα κανονικό παιδί - τραβάει τα μαλλιά μιας κοπέλας, βγάζει γλώσσα στη μαμά του (φωτό & βίντεο)

Έκλεψε για ακόμα μια φορά την παράσταση!

Μπορεί να είναι πρίκγιπας και πέμπτος στην σειρά διαδοχής για τον βρετανικό θρόνο, ωστόσο ο Louis παραμένει ένα κανονικό παιδί!

Ο μικρότερος γιος της Kate Middleton και του πρίγκιπα William «έκλεψε» την παράσταση το βράδυ της Κυριακής, όπως είχε κάνει άλλωστε και λίγες ημέρες πριν.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Just Jared (@justjared)

Ο 4χρονος παρακολούθησε από το royal box, μαζί με τους γονείς του, τα αδέλφια του και τα υπόλοιπα μέλη της βασιλικής οικογένειας την παρέλαση που έγινε στο κέντρο του Λονδίνου.

Οι γκριμάτσες και τα καμώματά του κάνουν τον γύρο του διαδικτύου! Βλέπετε ο μικρός πρίγκιπας μάλλον βαρέθηκε κάποια στιγμή αφού τον είδαμε μεταξύ άλλω να καλύπτει το πρόσωπό του με τα δύο του χέρια, να πιπιλάει το δάχτυλό του, αλλά και να βγάζει γλώσσα στην μαμά του.

Η Kate Middleton καθόταν δίπλα του και ενώ πήγε να τον συμμορφώσει εκείνος της έκλεισε το στόμα! Στη συνέχεια άρχισε να πειράζει και τους γύρω του, τραβώντας τα μαλλιά μιας γυναίκας.

Μετά από αρκετή ώρα ο πρίγκιπας Louis εθεάθη να κάθεται στην αγκαλιά του παππού του πρίγκιπα Καρόλου.

Όπως ήταν αναμενόμενο το Twitter γέμισε με φωτογραφίες και βίντεο του 4χρονου Louis, ο οποίος ξετρέλανε τους χρήστες.

Σημειώνεται ότι την Κυριακοί ολοκληρώθηκαν οι 4ήμεροι εροτασμοί για το Πλατινένιο Ιωβήλαιο της βασίλισσας Ελισάβετ με δεκάδες χιλιάδες ανθρώπους να συμμετέχουν αυτές της μέρες σε υπάιθρια πάρτι και να παρακολουθούν παρελάσεις και εκδηλώσεις.

Την ίδια ώρα εκατομμύρια είδαν ζωντανά από την τηλεόραση την μεγαλειώδη ποπ συναυλία, που πραγματοποιήθηκε έξω από τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ