Έλον Μασκ για Άμπερ Χερντ και Τζόνι Ντεπ: «Στα καλύτερα τους, ο καθένας τους είναι απίστευτος» (φωτό)

Το απρόσμενο σχόλιο για την δικαστική διαμάχη

Ένα απρόσμενο σχόλιο για την δικαστική διαμάχη του Τζόνι Ντεπ με την Άμπερ Χερντ «ήρθε» από τον Έλον Μασκ, ο οποίος να σημειωθεί ότι είχε σχέση με την ηθοποιό, μετά τον χωρισμό της με τον σταρ των Πειρατών της Καραϊβικής.

Οι ένορκοι έχουν αποσυρθεί  από την Παρασκευή για να λάβουν απόφαση στην πολύκροτη δίκη που σημαδεύτηκε από την αμοιβαία εκτόξευση κατηγοριών για ενδοοικογενειακή βία και έφερε σε σύγκρουση τον Ντεπ με την πρώην σύζυγό, ρίχνοντας  επί έξι εβδομάδες τους προβολείς της δημοσιότητας σε ωμές λεπτομέρειες της ζωής τους.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Amber Heard (@amberheard)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gimme Grid (@mrgimmegrid)

Ο δισεκατομμυριούχος μεγιστάνας της Tesla έκανε ένα σχόλιο αναφορικά με την υπόθεση, με αφορμή το tweet του ερευνητή του MIT και podcaster, Λεξ Φρίντμαν ο οποίος απαρίθμησε τα δικά του «συμπεράσματα από τη δίκη του Τζόνι Ντεπ εναντίον της Άμπερ Χερντ:

1. Η φήμη είναι ένα σοβαρό ναρκωτικό (για κάποιους).

2. Οι ψυχίατροι και οι δικηγόροι φτάνουν σε δραστικά διαφορετικά επίπεδα δεξιοτήτων.

3. Το να λες ψέματα σε εκατομμύρια ανθρώπους είναι κάτι για το οποίο είναι ικανοί οι άνθρωποι.

4. Ο έρωτας μπορεί να είναι βρώμικος.

5. Μεγάλο ποτήρι κρασί».

Ο Μασκ σχολίασε κάτω από την ανάρτηση: «Ελπίζω και οι δύο να προχωρήσουν. Στα καλύτερά τους, ο καθένας τους είναι απίστευτος».

Υπενθυμίζεται ότι ο 58χρονος Τζόνι Ντεπ απαιτεί αποζημίωση ύψους 50 εκατομμυρίων δολαρίων με το επιχείρημα ότι το άρθρο κατέστρεψε την καριέρα και την υπόληψή του.

Η Αμπερ Χερντ, των ταινιών  «Justice League» και «Aquaman» πέρασε την αντεπίθεση και απαιτεί διπλάσιο ποσόν αποζημίωσης. Δηλώνει ότι αυτή η άχρηστη μήνυση παρατείνει «τις εναντίον της καταχρήσεις και την παρενόχληση  στις οποίες την έχει υποβάλει ο Τζόνι Ντεπ».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ