Ράκος η μνηστή του Ray Liotta, ανεβάζει φωτό από το σύντομο ειδύλλιό τους - η κομμώτρια γνώρισε τον ηθοποιό από την κόρη του (φωτό)

«Η ζωή μου αυτά τα δύο τελευταία χρόνια δεν ήταν παρά πραγματικά μαγική»

Συντετριμμένη είναι η αρραβωνιαστικιά του Ray Liotta, ο οποίος πέθανε στις 26 Μαίου, στη Δομινικανή Δημοκρατία, όπου γύριζε την ταινία «Dangerous Waters».

Ο ηθοποιός ήταν 67 ετών και «έφυγε» στον ύπνο του, σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά.

Photo: Instagram

Η μνηστή του Jacy Nittolo, λίγες ημέρες μετά τον χαμό του, δημοσίευσε στην σελίδα της στο Instagram μια σειρά από κοινές τους φωτογραφίες τις οποίες και συνόδευσε με τα εξής λόγια:

«Η ζωή μου αυτά τα δύο τελευταία χρόνια δεν ήταν παρά πραγματικά μαγική. Ο Ρέι κι εγώ μοιραζόμασταν μια βαθιά αγάπη που θα κρατάω στην καρδιά μου για πάντα. Γελούσαμε καθημερινά και ήμασταν αχώριστοι.

Photo: Instagram

Η χημεία ήταν άγρια ​​με τον καλύτερο τρόπο. Ήταν το παν στον κόσμο για μένα και δεν χορταίναμε ο ένας τον άλλον. Το είδος της αληθινής αγάπης που ονειρεύεται κανείς. Ήταν ο πιο όμορφος άνθρωπος μέσα και έξω που γνώρισα ποτέ… και ακόμη και αυτό είναι υποτιμητικό».

Ο Nittolo και η Liotta αρραβωνιάστηκαν τον Δεκέμβριο του 2020, αφού τους είχαν συστήσει τα παιδιά τους, ενώ δύο μόλις νύχτες πριν τον θάνατό του ο stra είχε δειπνήσει με την αγαπημένη του σε ένα πολυτελές εστιατόριο στην Δομινικανή Δημοκρατία.

Photos: Instagram

Ο Liotta είναι πατέρας της 23χρονης Karsen την οποία απέκτησε από τον γάμο του (1997 έως το 2004) με την ηθοποιό και παραγωγό Michelle Grace.

Η Nittolo, σύμφωνα με την Daily Mail, έχει τέσσερα παιδιά με τον πρώην σύζυγό της: τον 24χρονο Dax, τον 22χρονο Chazz, την 19χρονη Jade και τον 11χρονο Joey.

Photo: Instagram

Μιλώντας τον Σεπτέμβριο του 2021 στο Live με την Kelly είπε ότι η κόρη του Karsen ήταν σε ένα πάρτι, όπου συνάντησε τον Chazz. Τα παιδιά αποφάσισαν να φέρουν κοντά τους γονείς τους και έτσι κι έγινε! Το ζευγάρι άρχισε να βγαίνει το 2020.

Τον Φεβρουάριο της ίδιας χρονιάς ο ηθοποιοός του Goodfellas και η 46χρονη Ιταλοαμερικανίδα κομμώτρια έκαναν το ντεμπούτο του στο κόκκινο χαλί των Independent Spirit Awards.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ