Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Η βιασύνη, η ανυπομονησία και η νευρικότητα βασιλεύουν στη σημερινή μέρα

Αναλυτικά οι προβλέψεις

Από χθες που η Σελήνη προχώρησε μαζί με τον Άρη στον Κριό δημιούργησε μια πολυαστρία σε αυτό το ζώδιο, που θα εξακολουθήσει και την αυριανή μέρα.

Έτσι Σελήνη, Αφροδίτη, Άρης, Δίας και Χείρωνας θα βρίσκονται μαζί στον Κριό, δημιουργώντας μια κάπως έντονη ατμόσφαιρα στην ημέρα, αλλά η μοναδική όψη της Σελήνης θα είναι το εξάγωνο με τον Κρόνο που τη γειώνει και μας επιτρέπει να γίνουμε πιο παραγωγικοί, διανέμοντας την ενέργεια μας σε σωστές διεξόδους. 

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη στο ζώδιο σας σε όλη τη διάρκεια της ημέρας με μεγάλη παρέα, καθώς αυτή τη στιγμή υπάρχει μια πολυαστρία στο ζώδιο σας, σας βρίσκει συγκεντρωμένους και εστιασμένους στις προτεραιότητες σας και στα προσωπικά σας ζητήματα. Βέβαια κάτω από την επιφάνεια και την προσήλωση στις υποχρεώσεις σας μπορεί να νιώθετε ανήσυχοι συναισθηματικά, ή να νιώθετε ότι πιέζεστε από μια κατάσταση που προς το παρόν όμως δεν φαίνεται να επιδέχεται κάποιας λύσης. 

ΤΑΥΡΟΣ

Δεν είναι όλες οι μέρες το ίδιο και σίγουρα το να απαιτείτε κι εσείς από τον εαυτό σας να νιώθει το ίδιο κάθε μέρα είναι μεγάλος λάθος και κυρίως φορτική πίεση στην ψυχολογία σας. Με τη Σελήνη στον 12ο Ηλιακό σας οίκο μπορεί να νιώθετε πιεσμένοι ή πεσμένοι ψυχολογικά, χωρίς απαραίτητα να υπάρχει μια συγκεκριμένη αιτία. Ή απλώς μπορεί να έχετε τις «κλειστές» σας, όπως συμβαίνει σε όλους τους ανθρώπους. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μια ιδιαίτερα παραγωγική μέρα είναι η Πέμπτη αγαπητοί μου Δίδυμοι και φαίνεται ότι και το πιο δύσκολο έργο σήμερα μπορείτε να το φέρετε εις πέρας, αν συγκεντρωθείτε σε αυτά που μπορείτε να κάνετε. Αυτό που θέλει προσοχή είναι να μην αναλωθείτε σε «δράματα» άλλων, ακόμη κι αυτοί οι άλλοι μπορεί να είναι και οι ίδιοι οι φίλοι σας. Επιλέξτε την παρέα αυτών που σας κάνουν να ξεκουράζεστε ή να νιώθετε πιο ανάλαφρα και μη νιώθετε υποχρεωμένοι να «σώσετε» αυτούς που μπορεί να περνάνε πιο δύσκολα.

Διαβάστε τις υπόλοιπες προβλέψεις στο asibiliou.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ