Μάγια Τσόκλη: «Έπιασα γρομπαλάκι, ήταν καρκίνος του μαστού - Έπεσαν τα μαλλιά & τα φρύδια μου, αλλά επανήλθα» (βίντεο)

Όσα είπε για την περιπέτεια με την υγεία της και τον γιο της

Μια εκ βαθέων συνέντευξη παραχώρησε στην Ελένη Καρποντίνη και την εκπομπή Όλα Γκουντ, η Μάγια Τσόκλη, που μίλησε μεταξύ άλλων για την περιπέτειά της με τον καρκίνο.

«Η ταχύτητα που έγινε ήταν αποτέλεσμα της μεγάλης πίεσης κι έντασης. Είχα καρκίνο του μαστού, ήμουν πάντα τυπική με τις εξετάσεις, είχα πιάσει ένα γρομπαλάκι, αλλά δεν του έδωσα σημασία, επειδή είχα κάνει πρόσφατα εξετάσεις.

Όταν πήγα πια κι είδα ότι υπήρχε μια αλλαγή στη σύσταση, συνειδητοποίησα ότι ήταν μία κακοήθεια» είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε ακόμα: «Έκανα χημειοθεραπείες, μου έπεσαν τα μαλλιά μου και τα φρύδια κι επανήλθα σιγά σιγά. Είχα εξαιρετικούς γιατρούς και φίλους, που ήταν κοντά και το σύντροφό που έκανε σαν να μην έγινε τίποτα».

Όσον αφορά τον γιό της η Τσόκλη είπε ότι «το να μεγαλώνει κανείς ένα αγόρι έφηβο είναι ό,τι πιο δύσκολο υπάρχει», ενώ για την υιοθεσία ανέφερε:

«Δεν έχω μιλήσει γι’ αυτό γιατί θεωρώ ότι αφορά έναν άλλο άνθρωπο και ομολογώ ότι ενοχλούμαι λίγο από κάποιες περιπτώσεις που παραπροβάλλουν την πράξη της υιοθεσίας.

Την υιοθεσία πρέπει να την κάνει κάποιος πολύ συνειδητά, γνωρίζοντας ότι περιέχει δυσκολίες μεγαλύτερες από το να κάνεις ένα βιολογικό παιδί που είναι πολύ δύσκολο από μόνο του

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ