Γιατί η Άμπερ Χέρντ ανέφερε την Κέιτ Μος στην κατάθεσή της εναντίον του Τζόνι Ντεπ - Συνεχίζεται η δίκη - σίριαλ (βίντεο)

Τι υποστηρίζουν οι δύο πλευρές

Η Άμπερ Χερντ ανέφερε το super model Κέιτ Μος, την περασμένη εβδομάδα, κατά τη διάρκεια της κατάθεσής της στη δίκη για την συκοφαντική δυσφήμιση εναντίον της, από τον πρώην άντρα της Τζόνι Ντεπ.

Η δικαστική διαμάχη του ζεύγους μεταδίδεται ζωντανά με αποτέλεσμα να έχει μετατραπεί σε «σίριαλ».  Υπενθυμίζεται ότι ο 58χρονος ηθοποιός έχει μηνύσει την 35χρονη Χερντ, για 50 εκατομμύρια δολάρια, με την υπόθεση να εκδικάζεται σε  δικαστήριο της Βιρτζίνιας, αφότου εκείνη τον κατηγόρησε για κακοποίηση.

Εκείνος υποστηρίζει ότι η Χερντ ήταν εκείνη που έγινε βίαιη κατά τη διάρκεια της σχέσης τους. Η δίκη θα συνεχιστεί στις 16 Μαΐου και η Χερντ δεν έχει ακόμη αντιμετωπίσει κατ'αντιπαράθεση εξέταση από τους δικηγόρους του Ντεπ.

Η αναφορά στην Κέιτ Μος

Ενώ η Χερντ μιλούσε για έναν φερόμενο καβγά - στον οποίο ήταν μποστά και η αδερφή της Γουίτνεϊ - είπε ότι η Γουίτνεϊ βρισκόταν σε «μια σκάλα, πρσπαθώντας να κάνει τον Τζόνι να σταματήσει» κάτι που της θυμίσε ένα φημολογούμενο περιστατικό μεταξύ του τελευταίου και της Μος, με την οποία έβγαινε στα 90s.

«Η πλάτη [της Γουίτνεϊ] ήταν στη σκάλα και ο Τζόνι την κούνησε», κατέθεσε η Χερντ. «Δεν δίστασα, δεν περίμενα – απλώς, στο μυαλό μου, σκέφτηκα αμέσως την Κέιτ Μος και τις σκάλες» πρόσθεσε, σύμφωνα με το People.  

«Σε όλη τη σχέση μου μέχρι σήμερα με τον Τζόνι, δεν είχε δεχθεί κανένα χτύπημα», είπε ακόμα. «Και εγώ, για πρώτη φορά, τον χτύπησα..». Πρόσθεσε πάντως ότι: «Δεν έσπρωξε την αδερφή μου κάτω από τις σκάλες».

Η Μος δεν είπε ποτέ ότι ο Ντεπ την κακοποίησε, αλλά σε μια δίκη του 2020 για συκοφαντική δυσφήμιση μεταξύ του Ντεπ και της βρετανικής εφημερίδας The Sun, η Χερντ είπε ότι δύο άτομα της είπαν ότι ο Ντεπ είχε σπρώξει τη Μος κάτω από τις σκάλες, σύμφωνα με τον Independent.

«Θυμήθηκα πληροφορίες που είχα ακούσει [ότι] έσπρωξε μια πρώην κοπέλα του -πιστεύω ότι ήταν η Κέιτ Μος- κάτω από τις σκάλες», είχε καταθέσει προηγουμέμένως Χερντ περιγράφοντας τον ίδιο καυγά με την αδερφή της και τον Ντεπ. «Είχα ακούσει αυτή τη φήμη από δύο ανθρώπους και ήταν φρέσκια στο μυαλό μου».

Η Μος και ο Ντεπ χώρισαν το 1997 μετά από τέσσερα χρόνια σχέσης και έναν φημολογούμενο αρραβώνα. Το ζευγάρι εθεάθη να φωνάζει δημόσια ο ένας στον άλλον, σύμφωνα με δημοσιεύματα, και ένας φερόμενος καβγάς είχε ως αποτέλεσμα τη σύλληψη του Ντεπ, στις 13 Σεπτεμβρίου 1994.

Τζόνι Ντεπ - Άμπερ Χερντ: Τι υποστηρίζουν οι δύο πλευρές 

Ένας εκπρόσωπος του 58χρονου την περασμένη εβδομάδα χαρακτήρισε τη μαρτυρία της 35χρονης ως «την ερμηνεία της ζωής της», σύμφωνα με το Entertainment Weekly.

Η ομάδα της Χερντ απάντησε με μια δική της δήλωση, λέγοντας στο Forbes ότι «ο ισχυρισμός του Ντεπ για συκοφαντική δυσφήμιση καταρρέει τόσο γρήγορα που οι δικηγόροι του μετατρέπονται από εισαγγελεις σε διώκτες και η «συμπεριφορά του σε αυτή τη δίκη ήταν τόσο αξιολύπητη όσο και στον γάμο τους».

Ο Ντεπ και η Χερντ χώρισαν το 2016, όταν η δεύτερη ισχυρίστηκε ότι την κακοποίησε, κάτι που ο ίδιος αρνήθηκε.

Ο Ντεπ μήνυσε τη Χερντ για ένα άρθρο του 2018 που έγραψε για την Washington Post στο οποίο αποκαλούσε τον εαυτό της «δημόσιο πρόσωπο που εκπροσωπεί την ενδοοικογενειακή βία».  Ο Ντεπ δεν κατονομάστηκε στο κομμάτι, αλλά ισχυρίζεται ότι το υπονοούμενο ότι εκείνος κακοποίησε την Χερντ του κόστισε την προσοδοφόρα καριέρα του ως ηθοποιός.

Επίσης ο ηθοποιός μήνυσε την βρετανική Sun με δικαστή το 2020 να λέει ότι υπήρχαν «συντριπτικά στοιχεία» ότι κακοποίησε την πρώην σύζυγό του και να χάνει την δίκη.

Στο δικαστήριο ο Ντεπ έχει ισχυριστεί ότι η Χερντ ήταν κακοποιητική και αναφέρθηκε σε μια σειρά από περιστατικά συμπεριλαμβανομένου ενός καυγά το 2015 στον οποί, σύμφωνα με τον ίδιο, η Χερντ του πέταξε μπουκάλια με αποτέλεσμα εκείνος να κόψει το δάχτυλλο του.

Ο Ντεπ κατέθεσε επίσης για ένα περιστατικό στο οποίο βρέθηκαν περιττώματα στο κρεβάτι εκείνου και της τότε στζύγου του, τα οποία πιστεύει ότι τοποθετήθηκαν εκεί από την Χερντ, μια κατάσταση που έχει επίσης τραβήξει την προσοχή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

 

 

 

 

Από πολευράς της η Χέρντ έχει καταθλεσει ότι ο ηθοποιός ήταν  βίαιος και πως την είχε πνίξει, την είχε χτυπήσει αλλά και πώς είχε χρησιμοποιήσει ένα μπουκάλι για να την κακοποιήσει σεξουαλικά.

Η ηθοποιός είπε ακόμα, σύμφωνα με το Forbes ότι ο Ντεπ την κακοποίησε συχνά, τόσο σωματικά όσο και συναισθηματικά, και μίλησε για κρίσεις οργής που τροφοδοτούνταν από τη χρήση ναρκωτικών και αλκοόλ.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ