«Βασίλισσα» του ροζ στα γενέθλιά της η Κατερίνα Καινούργιου: Η έκπληξη του Κοκλώνη μετά το ταξίδι της στο Παρίσι (φωτό & βίντεο)

Το τηλεφώνημα και ο απολαυστικός διάλογος!

Ο Νίκος Κοκλώνης έκανε έκπληξη στην Κατερίνα Καινούργιου και της ευχήθηκε για τα γενέθλιά της.

Η παρουσιάστρια του «Super Κατερίνα» έκλεισε τα 37 την Δευτέρα 1η Μαίου και ο καλός της φίλος και συνεργάτης την πήρε τηλέφωνο, ενώ εκείνη βρισκόταν στον αέρα , για να της πει τα χρόνια πολλά!

«Χρόνια πολλά μωρό μου για τα γενέθλιά σου. Εύχομαι του χρόνου να είμαι στον γάμο σου, δεν ξέρω σε ποια θέση θα είμαι, του γαμπρού, του κουμπάρου…» της είπε o Νίκος Κοκλώνης.

«Μην τα λες αυτά και τα ακούει η γιαγιά μου και μου λέει “Καλό παιδί είναι ο Κοκλώνης και σε αγαπάει, γιατί δεν το σκέφτεσαι”. “Γιαγιά πρέπει λίγο να σου εξηγήσω κάποια πράγματα”» απάντησε η Καινούργιου και ξέσπασε σε γέλια.

Παράλληλα - όπως θα δείτε και στο σχετικό βίντεο - μια μεγάλη τούρτα έφτασε στην εκπομπή με την παρουσιάστρια να ρωτά «αυτή είναι από τον Νίκο μου;».

 

 

Ο ιδιοκτήτης της Barkingwell Media ευχήθηκε στην καλή του φίλη και μέσα από το Instagram γράφοντας σε story του: «αληθινός φίλος είναι κάποιος που σε αφήνει να έχεις πλήρη ελευθερία και να είσαι – και ιδίως να αισθάνεσαι – ο εαυτός σου.

Αυτό ακριβώς βρήκαμε ο ένας στον άλλον. Χρόνια Πολλά μωρό μου! Να είσαι πάντα έτσι ξεχωριστά συναισθηματική! Να σου φέρει όσα ονειρεύεσαι η νέα σου χρονιά! Σου αξίζουν τα καλύτερα. Σε όσα έχουμε ζήσει και σε όσα συναρπαστικά έρχονται, πάντα μαζί!».

Σε ανάρτηση που έκανε έγραψε επίσης για τα γενέθλια της Κατερίνας Καινούργιου: «Τη μέρα που γιορτάζει η φύση ολόκληρη γιορτάζει κ αυτό το ξεχωριστό, ολάνθιστο κορίτσι μου! Να σε χαιρόμαστε θεάρα μου πανέμορφη μέσα κ έξω!».

 

 

Ανανεωμένη μετά την εξόρμησή της στο Παρίσι η παρουσιάστρια ήταν μια «βασίλισσα του ροζ» αφού φορούσε ένα όμορφο ρομαντικό φόρεμα και ένα στεφάνι - Happy Birthday! 

Η Καινούργιου βρέθηκε στην Πόλη του Φωτός μαζί με τις φιλενάδες της. Άλλωστε η ίδια είχε ταξιδέψει και πριν λίγους μήνες στην γαλλική πρωτεύσουσα την οποία αγαπά ιδιαίτερα.

 

 

 

 

 

 

 

 

Στον λογαριασμό της στο Instragram έχει δημοσιεύσει φωτογραφίες από τις βόλτες τους, αλλά και από τα στυλάτα outfits που πήρε μαζί της.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ