Ηθοποιός του Χόλιγουντ πέθανε στα 48 της - Το συγκινητικό αντίο του συζύγου και των δύο μικρών παιδιών της (φωτό & βίντεο)

Έχασε τη μάχη με τον καρκίνο

Θλίψη για τον χαμό της ηθοποιού του Χόλιγουντ Jossara Jinaro, που «έφυγε» από τη ζωή την Τετάρτη 27 Απριλίου, μετά από άνιση μάχη με τον καρκίνο.

Γεννήθηκε Βραζιλιάνα αλλά έζησε στην Κολομβία. Στα 16 της απέδρασε από το σπίτι της για να γίνει ηθοποιός. Ξεκίνησε να δουλεύει στην τηλεόραση αλλά και σε μικρούς ρόλους του σινεμά εωσότου πέτυχε να γίνει συμπρωταγωνίστρια της Anne Hathaway και της Maggie Gyllenhaal. 





 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Just Jared (@justjared)

Τα τελευταία χρόνια η Jinaro έπασχε από καρκίνο και μαχόταν για να παραμείνει στη ζωή έχοντας ήδη αποκτήσει δύο γιούς με τον σύζυγό της Matt Bogado.

Τελικά η επάρατη νόσος - όπως την αποκαλούμε -«κέρδισε» και η όμορφη μελαχρινή ηθοποιός έσβησε στα 48 της. 

Την ανακοίνωση του θανάτου της έκανε ο ίδιος ο σύζυγος της με ανάρτηση του στο facebook, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία με την γυναίκα του και τα παιδιά τους.

«Με μεγάλη λύπη, ανακοινώνω τον θάνατο της συζύγου μου, Jossara Jinaro. Η Jossara ήταν μια καταπληκτική σύζυγος, μητέρα, καλλιτέχνης και φίλη. Είχε την πιο όμορφη, ευγενική ψυχή και δεν δεχόταν το όχι για απάντηση» έγραψε ο χήρος στο συγκηνιτκό post του.

Και πρόσθεσε: «Ακόμα και στις τελευταίες της στιγμές, εξακολουθούσε να παλεύει. Τώρα αναπαύεται εν ειρήνη και θα τη θυμόμαστε για πάντα.

Στον εαυτό μου, τον Λίαμ και τον Έμρυς θα λείψει τόσο πολύ, αν και ξέρουμε ότι είναι στην καρδιά μας και μας καθοδηγεί σε κάθε βήμα. Ένα δημόσιο μνημόσυνο θα πραγματοποιηθεί στην περιοχή Bay. Περισσότερες λεπτομέρειες θα έρθουν σύντομα ».

Η Jossara είχε παίξει μεταξύ άλλων στις σειρές  ER, Passions και Judging Amy, ενώ σύμφωνα με το Deadline είχε κερδίσει υποψηφιότητα για το βραβείο GLAAD το 2006.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ