Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: H ημέρα μας κάνει λίγο πιο ευαίσθητους, ονειροπόλους, ενώ ενισχύει & τις τάσεις φυγής από την πραγματικότητα

Αναλυτικά οι προβλέψεις 

Η Σελήνη από τον Υδροχόο σχηματίζει σύνοδο με τον Κρόνο και τετράγωνο με τον Ερμή τις πρώτες ώρες της Δευτέρας, γι’ αυτό ας είμαστε όλοι πιο προσεκτικοί στις εξόδους μας για διασκέδαση, τόσο στην επικοινωνία με τους άλλους, αλλά και στην οδήγηση. Η Σελήνη θα βγει σε φάση κενής πορείας στις 03:33 μέχρι τις 13:14 το μεσημέρι που θα πάρει θέση στους Ιχθύς. 

ΚΡΙΟΣ

Από το μεσημέρι κι έπειτα που η Σελήνη θα βρίσκεται στους Ιχθύς, σας βγαίνει μια τάση να απομονωθείτε λίγο, να κρατήσετε για τον εαυτό σας τις σκέψεις σας, να περάσετε περισσότερο χρόνο ίσως και μόνοι ή με πολύ δικά σας άτομα, να χαθείτε στο συναίσθημα σας και να μην έχετε πολλά κοινωνικά πάρε-δώσε. 

ΤΑΥΡΟΣ

Η Σελήνη στους Ιχθύς από το μεσημέρι κι έπειτα ευνοεί την επαφή με φίλους και γνωστούς, μολονότι το μυαλό σας θα είναι κάπως διασκορπισμένο σε πολλά και διαφορετικά πράγματα, κάνοντας δύσκολο να συγκεντρωθείτε στις υποχρεώσεις σας με το εξάγωνο του Ερμή προς τον Ποσειδώνα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Στις επάλξεις των υποχρεώσεων σάς βάζει η Δευτέρα, κυρίως από το μεσημέρι κι έπειτα που η Σελήνη θα προχωρήσει στους Ιχθύς. Οι πρωινές ώρες είναι πιο άνετες και καθόλου πιεστικές. Πιθανώς από το μεσημέρι κι έπειτα έχετε να ταξιδέψετε αν είχατε φύγει για να περάσετε το Πάσχα μακριά από τον τόπο της κατοικίας σας ή πρέπει να προετοιμαστείτε λίγο για τη δουλειά σας ή έχετε αυξημένες υποχρεώσεις στην οικογένεια και το σπίτι. 

Διαβάστε τις προβλέψεις και για τα υπόλοιπα ζώδια στο asibiliou.gr

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ