Οι ξένοι celebrities γιόρτασαν το Πάσχα: Karolina Kurkova, Gisele, John Travolta, Mariah Carey (φωτό & βίντεο)

Οι ευχές τους για τις γιορτές

Το Καθολικό Πάσχα γίορτασαν οι ξένοι celebrities που έστειλαν τις ευχές τους μέσα από τα social media.

Από τον John Travolta, και τα supermodels Gisele Bündchen και Karolina Kurkova, μέχρι την ηθοποιό Resse Witherspoon, την Mariah Carrey και την χρυσή κληρονόμο Nicky Hilton Rothschild, δεν ήταν λίγοι εκείνοι που είπαν τα χρόνια πολλά, δημοσιεύοντας στο Instagram βίντεο και φωτογραφία.

Ξεκινάμε από την 53χρονη pop star και το πασχαλινό λαγουδάκι που της έκανε έκπληξη! Η Mariah Carey ανέβασε ένα βίντεο στο οποίο βλέπουμε το «λαγουδάκι» να μπάινει κρυφά στο σπίτι της για να αφήσει δώρα για τα παιδιά της.

Επόμενη η Reese Witherpsoon που... τίμησε τις παραδόσεις, αφού όπως γράφει είναι «σημαντικές»! Τι έκανε; Έβαλε αυτάκια στα αγαπημένα της σκυλιά.

Ανάρτηση για το Πάσχα έκανε και η σύζυγος του αδικοχαμένο μπασκετμπολίστα Kobe Bryant, Vanessa που δημοσίευσε μια φωτογραφία με τις δύο από τις κόρες τους.

Photo: Instagram

Υπενθυμίζεται ότι το ζευγάρι είχε τέσσερα κορίτσια, ωστόσο η 13χρονη Gianna έχασε την ζωή της, μαζί με τον διάσημο μπαμπά της σε ένα φρκτό δυστύχημα με ελικόπτερο.

Συνεχίζουμε με την Karolina Kurkova η οποία ευχήθηκε χρόνια πολλά αναρτώντας φωτογραφίες με εκείνη και την LunaGrace. Μαμά και κόρη ποζάρουν σε κάποια παραλία, ενώ η μικρούλα κρατά στα χέρια της ένα κίτρινο λουλούδι.

Το πρώην αγγελάκι της Victoria Secret και ο άντρας της Archie Drury έφεραν τον περασμένο Μάιο στον κόσμο το τρίτο τους παιδί.

Επόμενος ο John Travolta που έστειλε τις ευχές του για το Πάσχα μαζί με την 22χρονη κόρη του Ella Και τον 11χρονο γιο του Benjamin. 

Στο βίντεο ήταν φυσικά και το σκυλάκι της οικογένειας, αλλά και ένα μεγάλο λούτρινο λαγουδάκι!

«Καλό Πάσχα! Ελπίζω το νόημα αυτής της ημέρας ανανέωσης και αναγέννησης, να μας κάνει να είμαστε πιο συμπονετικοί, να αγαπάμε περισσότερο, να βοηθάμε περισσότερο, να είμαστε πιο ενωμένοι. Σας εύχομαι μια μέρα γεμάτη αγάπη. ❤️» έγραψε σε ανάρτησή της η Gisele που ανέβασε μια τρυφερή φωτογραφία εκείνης και της κόρης της.

Τέλος η Nicky Hilton, η οποία θα φέρει σύντομα στον κόσμο το τρίτο της παιδί με τον χρηματοοικονομικό σύμβουλο James Rothschild, δημοσίευσε μια φωτογραφία στην οποία την βλέπουμε μαζί με τιις δύο κόρες της.

Τα κορίτσια είναι ντυμένα με ροζ φορεματάκια και παίζουν πάνω στα κρεβάτια τους, ενώ η μαμά τους φοράει ένα floral φουστάνι σε μπλε απόχρωση.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ