Στα λευκά η Μέγκαν Μαρκλ: Valentino κοστούμι & χρυσά κοσμήματα - με τον πρίγκιπα Χάρι στη Χάγη (φωτό & βίντεο)

Για την έναρξη των των Invictus Games

Ο πρίγκιπας Χάρι και η σύζυγός του Μέγκαν Μαρκλ έφθασαν σήμερα στη Χάγη, παραμονή της έναρξης των Invictus Games, των αγώνων των αήττητων που καθιερώθηκαν για τους τραυματίες στρατιώτες, η 5η διοργάνωση των οποίων διεξάγεται στην Ολλανδία.

Η σύζυγος του Βρετανού royal εμφανίστηκε με ένα total white σύνολο και συγκεκριμένα ένα λευκό κοστούμι Valentino (3.500 $ το σακάκι και 1.540 $ το παντελόνι!).

Παράλληλα κρατούσε μια τσάντα με χρυσή αλυσίδα, από τον διάσημο οίκο μόδας, η οποία κοστίζει 3.400 $, σύμφωνα με το Page Six.

Φωτογραφίες: ANP/ΑΠΕ-ΜΠΕ

Είχε ολοκληρώσει το look της με επίσης λευκά παπούτσια από το brand Aquazzura, το χρυσό της Cartier Tank ρολόι , ένα λεπτό βραχιόλι Catbird (238 $) και ένα κρεμαστό κολιέ Sophie Lis (374 $). Εμπνευσμένο από το «The Eternal Song» της Γαλλίδας ποιήτριας Rosemonde Gerard, το κομμάτι έχει σκοπό να συμβολίσει την αιώνια αγάπη.

Υπενθυμίζεται ότι πριν φτάσουν στη Χάγη η Δούκισσα του Σάσεξ και ο σύζυγός της επισκέφθηκαν τη βασίλισσα, σηματοδοτώντας την επιστροφή της Μέγκαν στο Ηνωμένο Βασίλειο μετά από περισσότερα από δύο χρόνια.

Ο πρίγκιπας Χάρι είχε κατηγορηθεί τον περασμένο μήνα από τις βρετανικές ταμπλόιντ ότι "περιφρόνησε τη βασίλισσα" αποφασίζοντας να μην μεταβεί στη Βρετανία για να παραστεί σε θρησκευτική τελετή στη μνήμη του παππού του, του πρίγκιπα Φιλίππου, συζύγου της Ελισάβετ Β΄που πέθανε πριν από ένα χρόνο.

Οι Invictus Games ιδρύθηκαν από τον Χάρι, ο οποίος υπηρέτησε στον βρετανικό στρατό στο Αφγανιστάν. Είναι διεθνής αθλητική εκδήλωση για στρατιώτες και βετεράνους πολέμου τραυματίες και ανάπηρους.

Περισσότεροι από 500 συμμετέχοντες από 20 χώρες λαμβάνουν μέρος στη διοργάνωση, η οποία αναβλήθηκε δύο φορές λόγω της πανδημίας Covid-19 και η οποία λήγει στις 22 Απριλίου

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ