Βασίλισσα Μάξιμα: Η made in Greece εμφάνιση με Zeus+Dione δαμασκηνί, βελούδινο φόρεμα (φωτό)

Το είχε φορέσει ξανά σε συναυλία πριν μερικά χρόνια

Ο βασιλιάς Γουλιέλμος Αλέξανδρος και η βασίλισσα Μάξιμα της Ολλανδίας βρέθηκαν την Δευτέρα 11 Απριλίου στη συναυλία που πραγματοποιήθηκε για την Ημέρα του Βασιλιά στο θέατρο Vrijthof του Μάαστριχτ.

Η σύζυγος του μονάρχη και μητέρα των τριών παιδιών τους επέλεξε για την περίσταση μια made in Greece δημιουργία, αφού το φόρεμά της από την Zeus + Dione!

Photo: ANP en RVD via Instagram @koninklijkhuis

Ειδικότερα η 50χρονη Μάξιμα φόρεσε ένα ένα βελούδινο φόρεμα σε δαμασκηνί χρώμα, το οποίο έφτανε περίπου μέχρι τον αστράγαλο και είχε άνοιγμα στα μανίκια.

Είχε ολοκληρώσει την εμφάνισή της με ένα ασορτί τσαντάκι, ένα εντυπωσιακό κολιέ στον λαιμό της και γόβες σε ανάλογο χρώμα με το φουστάνι της.

 

 

 

 

 

 

 

 

Μάλιστα η βασίλισσα της Ολλανδίας είχε φορέσει ξανά την δημιουργία του brand Zeus + Dione το 2018 σε μια συναυλία  που δόθηκε στο Άμστερνταμ για το προεδρικό ζεύγος του Πράσινου Ακρωτηρίου.

 

 

 

 

Πριν λίγες ημέρες η βασιλική οικογένεια της Ολλανδίας γίορτασε τα 15α γενέθλθα της πριγκίπισσας Αριάν, ενώ να σημειωθεί ότι το ζεύγος έχει αποκτήσει ακόμα την 18χρονη διάδοχο πριγκίπισσα Αμαλία και την 16χρονη πριγκίπισσα Αλέξια.

 

 

 

 

Στις 17 Απριλίου είναι παράλληλα και τα γενέθλθια του βασιλιά Γουλιέλμου Αλέξανδρου, ο οποίος θα κλείσει τα 55.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ