Το «δράμα» του Αμπράμοβιτς: Ο μεγιστάνας με τα 14,3 δισεκ ζητάει από τους ισχυρούς φίλους του να του δανείσουν 1 εκ δολ

Για να πληρώσει το προσωπικό του

Ο Ρώσος ολιγάρχης Ρομάν Αμπράμοβιτς εκλιπαρεί τους ισχυρούς φίλους του να του δανείσουν 1 εκατομμύριο δολάρια για να τον κρατήσουν στη ζωή, καθώς τα περιουσιακά του στοιχεία έχουν μπει στο «πάγο» μετά τις κυρώσεις για την ρωσική εισβολή στην Ουκρανία.

Σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες του Page Six ο ιδιοκτήτης του Chelsea Football Club - του οποίου οι τραπεζικοί λογαριασμοί έχουν παγώσει στις ΗΠΑ και το Ηνωμένο Βασίλειο - ζητά απεγνωσμένα δάνεια από εξέχοντες και ισχυρούς φίλους του για να καλύψει τη μισθοδοσία του προσωπικού του, η οποία αγγίζει τα 750.000 δολάρια την εβδομάδα.

Και μην βέβαια και ξεχνάμε τα υπερπολυτελή super-yachts του μεγιστάνα!

 

 

 

 

Αν και ο Αμπράμοβιτς - ο οποίος έχει διοργανώσει μέσα στα χρόνια μια σειρά από λάμπερά party με διασημότητες, στα σκάφη του, αλλά και στο αχανές κτήμα του St Barth - έχει πολλούυς στενούς φίλους στο Χόλιγουντ, τη Wall Street και τον κόσμο της τεχνολογίας, πηγές λένε ότι οι συνεργάτες του  είναι επιφυλακτικοί σχετικά με το να του δανείσουν χρήματα, ακόμη και όταν συμμετέχει στις ειρηνευτικές συνομιλίες μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by nso? (@roman66fan)

 

Μια πηγή είπε στο Page Six, «Ο Ρομάν ζητά από μερικούς από τους πιο στενούς του φίλους του να τον αφήσουν να δανειστεί 1 εκατομμύριο δολάρια.  Λέει ότι έμεινε ποτέ πίσω στη μισθοδοσία του προσωπικού του, που είναι 750.000 δολάρια την εβδομάδα, και με τα περιουσιακά του στοιχεία δεσμευμένα δεν μπορεί να πληρώσει τους ανθρώπους του».

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by New York Post (@nypost)

 

Κια πρόσθεσε ακόμα: «Έχει έρθει μεταξύ άλλων σε επαφή με τον παραγωγό και σκηνοθέτη του Χόλιγουντ, Μπρετ Ράτνερ και την οικογένεια Rothschild, αλλά – ενώ είναι καλοί φίλοι με τον Ρομάν – δεν συμφώνησαν να του δώσουν χρήματα, γιατί είτε δεν τα έχουν σε ρευστά ή επειδή δεν δέξουν ποιες είναι οι επιπτώσεις σύμφωνα με το διεθνές δίκαιο».

Ο Ράτνερ αρνήθηκε να σχολιάσει και δεν ήταν δυνατή η επικοινωνία με τους Rothschild. Κανείς δεν έχει δώσει χρήματα στον Αμπράμοβιτς.

Υπενθυμίζεται ότι το Ηνωμένο Βασίλειο και η Ευρωπαϊκή Ένωση επέβαλαν κυρώσεις στον Αμπράμοβιτς — ο οποίος είχε περιουσία 14,3 δισεκατομμυρίων δολαρίων, σύμφωνα με το Bloomberg - στις αρχές Μαρτίου μετά την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ