Made in Greece το KI-RO: Ένα εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο από τη Μεσσηνία - Πλούσια αρώματα, το μπλε σικ μπουκάλι & τα βραβεία

Θεϊκές δημιουργίες...

Η KI • RO Divine Creations είναι μια ταχέως αναπτυσσόμενη ελληνική εξαγωγική εταιρεία που ασχολείται με την παραγωγή, εμφιάλωση και εμπορία παραγόμενου εξαιρετικού παρθένου ελαιολάδου.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ️ ??•?? ® (?????? ?????????) (@kiro_divine_creations)

Η εταιρεία KI•RO, δημιουργήθηκε μέσα από την αγάπη και την ενασχόλησή με την φύση, με σκοπό να προσφέρει στον πιο απαιτητικό καταναλωτή ανώτερης ποιότητας ελληνικά προϊόντα. 

 

Η ενασχόληση με την καλλιέργεια της ελιάς σε συνδυασμό με την επιστήμη της Γεωπονίας ξεκίνησε με ένα όραμα: Να αναδειχθεί το Ελληνικό ελαιόλαδο στον κόσμο, όπως επίσης και να καθιερωθεί στην παγκόσμια αγορά.

Στόχος της εταιρείας είναι η παραγωγή αγνών παραδοσιακών Ελληνικών προϊόντων συμβατικής αλλά και βιολογικής καλλιέργειας όπως Ελαιόλαδο, ελιές, μέλι, αρωματικά φυτά, κ.α., σε έναν συνδυασμό γεύσεων για τον απαιτητικό καταναλωτή ο οποίος γνωρίζει το καλό Ελληνικό φαγητό, τις γεύσεις της Ελληνικής κουζίνας και τις παραδόσεις.

 

Έχουν πάθος για την Ελλάδα, για τους ανθρώπους της, για την Ελληνική γη, για τα προϊόντα που παράγει, τις γεύσεις, την παράδοση, την ιστορία η οποία μετράει πάνω από 3500χιλ χρόνια.

Το όραμα τους είναι να μάθει ο καταναλωτής στο εξωτερικό τις αυθεντικές γεύσεις της Ελλάδας μέσα από τους συνδυασμούς των γεύσεων , τις gourmet πολυτελής συσκευασίες και όχι μόνο ,αλλά το σημαντικότερο να συνδέσει την καλή εμφάνιση με την εξαιρετική τους γεύση.

Μότο τους: Το καλό φαγητό, Καλή διάθεση. 

Με την απόλυτη φροντίδα και τον υψηλότερο σεβασμό στις παραδόσεις μας και τα θαύματα της ίδιας της ελληνικής φύσης, εξασφαλίζουν την άριστη ποιότητα του ελαιολάδου από τη συγκομιδή των ελιών μέχρι την κατανάλωση.

Η ενασχόλησή τους με την καλλιέργεια της ελιάς ξεκινάει έναν αιώνα πριν, πάππου προς πάππου, όντας πρόσφυγες από την μικρά Ασία εγκαταστάθηκαν στην Μεσσηνία και ασχολήθηκαν με την καλλιέργεια της ελιάς και την παραγωγή ελαιόλαδου για τον βιοπορισμό τους.

Η οικογένεια πλέον αριθμεί πλέον τρείς γενιές σε ιδιόκτητους ελαιώνες άνω των 150 ετών (υπεραιωνόβιους) με πάνω από 1500 δέντρα.

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε τα πρώτα μας βραβεία για το βιολογικό έξτρα παρθένο ελαιόλαδο KI • RO που πραγματοποιήθηκε στο Λονδίνο από τις 18-20 Ιουνίου 2020, μεταξύ 700 συμμετοχών από 25 χώρες σε όλο τον κόσμο το ελαιόλαδο μας κατάφερε να κερδίσει το Silver Quality Award και το χάλκινο σχέδιο βραβείο για τη συσκευασία. Αυτό μας δίνει μεγάλη χαρά, συναίσθημα και ικανοποίηση, ώστε να προχωρούμε σταθερά και προς τα πάνω για να κερδίσουμε ακόμη περισσότερα έπαθλα.

Βραβεία

ΒΕΡΟΛΙΝΟ 2021

Πρώτος διαγωνισμός φέτος για τα ελαιόλαδα τους και συγκεκριμένα για τα βιολογικά . Πρόκειται για τον διαγωνισμό του Βερολίνου και έναν από τους σημαντικότερους διαγωνισμούς με τα πιο αυστηρά κριτήρια δοκιμών όπου το Βιολογικό Ελαιόλαδο κατέλαβε την Τρίτη θέση για την ποιότητα του βιολογικού ελαιολάδου. 

Υπέροχη γεύση 2021

Το πρώτο τους υπέροχο Βραβείο Γεύσης για το βιολογικό εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο έλαβε ένα χρυσό αστέρι και την ακόλουθη κριτική.

''Ένα τόσο λαμπερό και υπέροχο λάδι που υπόσχεται πολλά και προσφέρει ακόμα περισσότερα. Η μύτη είναι ενδιαφέρουσα, η κρεμώδης αίσθηση στο στόμα είναι εντυπωσιακή και η γεύση είναι λεπτή και στρογγυλεμένη, δημιουργώντας αργά ένα κομψό, απαλά πιπεράτο φινίρισμα που διαρκεί για αιώνες. Νόστιμο''.

Συσκευασία Premio Meditarraneo

Ειδικό βραβείο καινοτομίας για τη συσκευασία , από το Πανεπιστήμιο Castellammare di Golfo.

Βραβείο Olympia Health & Nutrition 2021-2022 

Το πρώτο βραβείο για τις υψηλές πολυφαινόλες από το Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. 2021 - 2022.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ