Η γνώμη σας, είναι πολύτιμη! Μοιραστείτε την μαζί μας!

Ταξίδι στην Πορτογαλία: 8 μέρες στην πανέμορφη χώρα και δώρο εκδρομή σε Σίντρα - Κασκάις - Εστορίλ (φωτό)

Η εκπληκτική κουζίνα, τα άφθονα θαλασσινά και το υπέροχο κρασί

Εκεί, στην άκρη της Ευρώπης, στο δυτικό σημείο της Ιβηρικής, ο πορτογαλικός πολιτισμός ακολούθησε τη φωνή της ιστορίας. Ο απέραντος ωκεανός προκαλούσε πάντα μια μαγεία, μια έλξη.

Οι μεγάλες θαλασσινές περιπέτειες του 15ου και 16ου αιώνα έφεραν στην Πορτογαλία και την Ευρώπη μια νέα εποχή, την εποχή του πλούτου, της ανάπτυξης, της άνθησης των τεχνών και των γραμμάτων.

Έτσι κλείνει μια περίοδος στην ιστορία της χώρας που ξεκίνησε από τους Φοίνικες, τους Έλληνες και τους Ρωμαίους, πέρασε στους Κέλτες και τους Μαυριτανούς και κατέληξε στο ένδοξο έπος του Πορτογαλικού έθνους. Η Πορτογαλία σήμερα, με οκτώ αιώνες πλούσιας πολιτιστικής κληρονομιάς, ζει στον παλμό της Ευρώπης, στον παλμό του μέλλοντος

Είναι επίσης μια χώρα με μακρά γαστρονομική παράδοση. Η εκπληκτική κουζίνα, τα άφθονα θαλασσινά και το υπέροχο κρασί αποτελούν πρόκληση για γευστικές απολαύσεις.

Ο κοσμοπολίτικος χαρακτήρας της χώρας βρίσκει την ολοκλήρωσή του στη νυκτερινή ζωή με το παραδοσιακό fado και τα Καζίνο με τα λαμπερά show.

Τα Manessis Travel λοιπόν έχουν  να μας προτείνουν πακέτο διακοπών με τις αναχωρήσεις να είναι στις 22/4 και την τιμή να ξεκινά από 995€ (8 ημέρες / 7 νύχτες).

Τι περιλαβάνει το πακέτο

8 ημέρες αεροπορικώς στη Λισσαβώνα - Σίντρα - Κασκάις - Εστορίλ - Κάμπο ντα Ρόκα - Όμπιντος - Ναζαρέ - Μπατάλια - Φάτιμα - Πόρτο - Μπράγκα - Γκιμαράες - Αβέιρο - Μπουσάκο - Κοΐμπρα. Διαμονή σε επιλεγμένα ξενοδοχεία 4* & 5* με πρωινό μπουφέ καθημερινά. Δώρο η εκδρομή Σίντρα - Κασκάις - Εστορίλ.

Δείτε εδώ όλες τις πληροφορίες για το πακέτο.

*Φωτογραφίες via Manessis Travel

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ