Η γνώμη σας, είναι πολύτιμη! Μοιραστείτε την μαζί μας!

Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Δεν είναι η κατάλληλη μέρα για σημαντικές αποφάσεις, καθώς η κρίση μας θα επηρεάζεται από το συναίσθημα μας

Αναλυτικά οι προβλέψεις...

Το βράδυ της Τετάρτης ολοκληρώνεται η σύνοδος Ερμή-Ποσειδώνα, που δημιουργεί ένα πέπλο ομίχλης στην καθημερινότητα μας με πολλή αβεβαιότητα και σύγχυση. Είναι η όψη των ψευδών ειδήσεων, της διαστρέβλωσης της πραγματικότητας, αλλά και της φαντασίας, του ονείρου, των συμβολισμών. 

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα το βράδυ συναντώνται Ερμής και Ποσειδώνας στους Ιχθύς και θα χρειαστεί να οπλιστείτε με υπομονή, επιμονή και πολλή ευελιξία στην ημέρα σας για να αντεπεξέλθετε στις μικροαναποδιές και τα μπερδέματα. Βέβαια, αυτή η συνάντηση στο ζώδιο των Ιχθύων δείχνει και μια τάση εσωστρέφειας, ακόμη και για σας τα «έξω καρδιά» παιδιά του ζωδιακού.

Ή μια τάση να είστε αφηρημένοι και το μυαλό να ταξιδεύει αλλού. 

ΤΑΥΡΟΣ

Σήμερα συναντώνται σε όψη συνόδου Ερμής και Ποσειδώνας στους Ιχθύς, μέσα στον τομέα των στόχων, των ομάδων των οποίων είστε μέλος (αυτό συμπεριλαμβάνει και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης) και των συνεργατών. Όπως καταλαβαίνετε θα χρειαστεί μεγαλύτερη προσπάθεια εκ μέρους σας προκειμένου να είναι όλοι ευχαριστημένοι και να γίνεται και η δουλειά σας όπως θέλετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η σύνοδος του κυβερνήτη σας Ερμή με τον Ποσειδώνα δημιουργεί κάποια σύγχυση στις επαγγελματικές σας φιλοδοξίες.

Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι δεν θα σημειώσετε πρόοδο γενικά, απλώς για κάποιο λόγο σήμερα -ίσως και αύριο- να μην έχετε καθαρή εικόνα για πράγματα που θέλετε να κάνετε. 

Διαβάστε τις προβλέψεις και για τα υπόλοιπα ζώδια στο asibiliou.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ