Γιώργος Τράγκας: «Άνοιξε» η ιδιόχειρη διαθήκη του - η κατανομή των μετρητών 12 εκατ ευρώ σε συγγενείς, έμπιστους, αλλά και ιδρύματα (βίντεο)

Συντάχθηκε στο πριγκιπάτο του Μονακό

Στο πριγκιπάτο του Μονακό συντάχθηκε, το 2018 η μυστική, ιδιόχειρη διαθήκη του Γιώργου Τράγκα, που βλέπει τώρα το φως της δημοσιότητας.

Ειιδκότερα ο δημοσιογράφος αφήνει το 42% από την περιουσία του στον γιο του, Γιάννη Τράγκα, το 35% στην σύζυγό του, Μαρία Καρρά και στον γιο του Φρέντι το 23%, σύμφωνα με την εκπομπή Πρωινό, που επικαλείται ρεπορτάζ της εφημερίδας Πρώτο Θέμα.

Στη διαθήκη γίνεται λόγος και για μετρητά ύψους 10 με 12 εκατομμύρια ευρώ, τα οποία επίσης μοιράζονται στους τρεις αναλογικά, όπως όρισε ο Γιώργος Τράγκας στην ιδιόχειρη διαθήκη του, αλλά δεν γίνεται αναφορά στα ακίνητα.

Στη διαθήκη του ο Γιώργος Τράγκας συμπεριέλαβε και τον αστυνομικό που είχε επιφορτιστεί με τη φύλαξή του, ενώ ένα χρηματικό ποσό άφησε και στην οικιακή βοηθό που είχε για πολλά χρόνια.

Παράλληλα ο Γιώργος Τράγκας επέλεξε να δωρίσει κάποια από τα μετρητά του σε φιλανθρωπικά ιδρύματα και θεσμούς. Στην Εκκλησία της Ελλάδος δώρισε 100.000 ευρώ, στον Σύλλογο «Ελπίδα» 50.000 ευρώ, στην Ελληνική Φιλοζωική Εταιρία 30.000 ευρώ, ενώ 50.000 ευρώ πάνε στο φιλανθρωπικό ίδρυμα της Σαρλίν στο Μονακό, όπου ο δημοσιογράφος φέρεται να διατηρούσε τέσσερα τουλάχιστον διαμερίσματα.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ