Κι όμως! Στην εικόνα είναι ο Σον Πεν & η Τζούλια Ρόμπερτς - έγιναν αγνώριστοι για τη νέα τους σειρά (φωτό & βίντεο)

Πρωταγωνιστούν στο επερχόμενο «Gaslit»

Αγνώριστοι ο Σον Πεν και η Τζούλια Ρόμπερτς, που έχουν «μεταμορφωθεί» για τις ανάγκες των ρόλων τους στην νέα σειρά «Gaslit».

Με το πρώτο επεισόδιο να αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 24 Απριλίου του 2022, η σειρά αποτελεί μια σύγχρονη αντίληψη για το πολιτικό σκάνδαλο Γουότεργκεϊτ της δεκαετίας του 1970 με επίκεντρο ανείπωτες ιστορίες και ξεχασμένους χαρακτήρες της εποχής.

Το τρέιλερ έχει δοθεί ήδη στη δημοσιότητα, ενώ παράλληλα έχουν κυκλοφορήσει και οι πρώτες φωτογραφίες. Ειδικά ο Σον Πεν είναι «άλλος άνθωπος», αφού εμφανίζεται με προσθετικά, πιο γερασμένος, αλλά και σχεδόν καραφλός.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gaslit (@gaslitstarz)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gaslit (@gaslitstarz)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gaslit (@gaslitstarz)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gaslit (@gaslitstarz)

Μπορεί η 54χρονη, βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός, να εμφανίζεται κυρίως σε κινηματογραφικές παραγωγές, ωστόσο ο επόμενος ρόλος της, αν και τηλεοπτικός, μάλλον θα «κερδίσει» το κοινό.

Στην επερχόμενη σειρά του Starz «Gaslit» θα υποδυθεί τη Martha Mitchell, την socialite από το Αρκάνσας, η οποία ήταν παντρεμένη με τον John Mitchel (Σον Πεν)  τον γενικό εισαγγελέα των ΗΠΑ επί Ρίτσαρντ Νίξον, και έγινε μια αμφιλεγόμενη φιγούρα αφού έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου για την εμπλοκή του προέδρου στο σκάνδαλο Γουότεργκεϊτ, σύμφωνα με την Vogue.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gaslit (@gaslitstarz)

Η Martha με τα χαρακτηριστικά της μεγάλα μαλλιά, τα cat-eye γυαλιά ηλίου και τα φανταχτερά της φουστάνια, είχε τεράστια επιρροή από την άφιξή της στην Ουάσιγκτον.  Όταν ο John προσπάθησε να την εμποδίσει να μάθει τις λεπτομέρειες για το Γουότεργκεϊτ, άρχισε να υποψιάζεται ότι κάτι συμβαίνει και προσπάθησε να ειδοποιήσει τον Τύπο.

Στη συνέχεια, φέρεται να κρατήθηκε αιχμάλωτη, να ξυλοκοπήθηκε και να απαξιώθηκε ευρέως από εκείνους που υπερασπίζονταν την κυβέρνηση. Αυτή και ο John τελικά χώρισαν και αυτός φυλακίστηκε για ψευδορκία, συνωμοσία και παρακώλυση της δικαιοσύνης.

Στη συνέντευξη του Νίξον με τον Ντέιβιντ Φροστ το 1977, ο πρώην ηγέτης είπε: «Αν δεν ήταν η Μάρθα, δεν θα υπήρχε το Γουότεργκεϊτ».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ