Netflix - Inventing Anna: Όταν η πρωταγωνίστρια συνάντησε στη φυλακή την πραγματική Άννα Σόροκιν (φωτό & βίντεο)

Τι είπε για την γνωριμία τους η ψεύτικη κληρονόμος

Η Άννα Σόροκιν - η υποτιθέμενη κληρονόμος που κατάφερε να εξαπατήσει την ελίτ της Νέας Υόρκης με το όνομα Άννα Ντέλβι - μίλησε για την γνωριμία της με την ηθοποιό που την υποδύεται στην σειρά του Netflix «Inventing Anna», Τζούλια Γκάρνερ (Julia Garner).

Ειδικότερα η Σόροκιν ήταν καλεσμένη στο podcast της Julia Fox "Forbidden Fruits" την Παρασκευή, με την ίδια να λέει μεταξύ άλλων ότι η Γκάρνερ «ήταν πολύ καλή».

«Ήρθε να με δει στο Albion και είναι ένα πολύ γλυκό κορίτσι», είπε η Sorokin, αναφερόμενη στο σωφρονιστικό ίδρυμα, όπου κρατούνταν για δύο χρόνια - αφότου καταδικάστηκε το 2019 για απάτη, αφού προσποιούνταν ότι ήταν Γερμανίδα κληρονόμος μια περιουσία 60 εκατομμυρίων δολαρίων.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MsMojo (@mswatchmojo)

Όταν ρωτήθηκε για την ερμηνεία της Γκάρνερ στην επιτυχημένη σειρά, η Άννα εξήγησε πως ήταν να ακούει κάποιον να μιμείται την ιδιαίτερη προφορά της.

«Της ζήτησα να κάνει την προφορά μου», είπε η 31χρονη, η οποία, σύμφωνα με το insider.com, αυτή τη στιγμή κρατείται από το ICE (Υπηρεσία Μετανάστευσης, Τελωνείων και Επιβολής Νόμου)  αφού έχει λήξει η βίζα της και αναμένεται να απελαθεί στη Γερμανία. 

«Και είναι τόσο περίεργο, ξέρεις; Γιατί έτσι όπως ακούς τον εαυτό σου, η φωνή σου είναι εντελώς διαφορετική από όταν ακούς τον εαυτό σου στην τηλεόραση» είπε η Σόροκιν στο poadcast.

Όταν η παρουσιάστρια τη διέκοψε λέγοντας ότι βαθμολογεί την προφορά της Γκάρνερ με 6 στα 10 ισχυριζόμενη ότι το παραέκανε, η δική σου είναι λίγο πιο ήπια», η Σόροκιν υπερσπίστηκε την ηθοποιό που την υποδύεται λέγοντας :«Με ενσαρκώνει όπως ήμουν το 2015, 2016, 2017. Έχω περάσει τα τελευταία τέσσερα χρόνια στις ΗΠΑ. Ήμουν περικυκλωμένη από Αμερικανούς και ίσως η προφορά μου άλλαξε».

«Δεν μιλάω σχεδόν καθόλου γερμανικά αυτές τις μέρες. Η μόνη γλώσσα που μιλάω είναι αγγλικά. Παλιότερα, μιλούσα γαλλικά, γερμανικά, αγγλικά σε καθημερινή βάση» πρόσθεσε.

Η Γκάρνερ από πλευράς της είχε μιλήσει επίσης σε συνέντευξή της για την γνωριμία της με την Ντέλβι, λέγοντας για την ψεύτικη κληρονόμο ότι ήταν «πραγματικά γλυκιά» και «εξαιρετικά γοητευτική». «Γι’ αυτό μπόρεσε να πείσει όλους αυτούς τους ανθρώπους να την πιστέψουν» είχε πει μεταξύ άλλων στο People.

Ποια είναι η Άννα Σόροκιν

Η Άννα Σορόκιν (ρωσικά: Анна Сорокина, αγγλικά: Anna Sorokin, γεννημένη στις 23 Ιανουαρίου 1991) είναι Ρωσογερμανίδα απατεώνισσα, που συνελήφθη να εξαπατά συστηματικά τρίτους για δικό της όφελος και κατά συρροήν να εκμεταλλεύεται την εμπιστοσύνη τους.

Συνελήφθη, ως υποτιθέμενη πλούσια, και καταδικάστηκε για απάτη, συστηματική κλοπή και εξαπάτηση στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής. 

Η Σορόκιν γεννήθηκε στις 23 Ιανουαρίου 1991 στο Ντομοντέντοβο -νότια της Μόσχας- και προέρχεται από μια εργατική οικογένεια. Το 2007, στα 16 της, η οικογένειά της μετακόμισε στη Βόρεια Ρηνανία-Βεστφαλία στη Γερμανία.

Έφυγε αργότερα και έζησε για ένα διάστημα στην Νέα Υόρκη. Μεταξύ των ετών 2013 και 2017, η Σορόκιν προσποιούμενη ότι ήταν πλούσια Γερμανίδα κληρονόμος με το ψεύτικο όνομα Anna Delvey εξαπάτησε επιχειρηματίες και άτομα της αμερικανικής αγοράς.

Έτσι, το 2017 συνελήφθη για απάτη, κλοπή και σκόπιμη εξαπάτηση χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων, τραπεζών, ξενοδοχείων και επωνύμων ατόμων στις Ηνωμένες Πολιτείες, συνολικά για το ποσό των 275.000 δολαρίων.

Το 2019 τελικά δικάστηκε σε δικαστήριο της Νέας Υόρκης για απόπειρα μεγάλης κλοπής, κλοπή δεύτερου βαθμού και κλοπή υπηρεσιών και καταδικάστηκε σε φυλάκιση από 4 έως 12 έτη. Φυλακίστηκε το 2019, ωστόσο, αποφυλακίστηκε τον Φεβρουάριο του 2021. Η ιστορία της έγινε διάσημη στα ΜΜΕ της Αμερικής.

Το ίδιο το Netflix εξαγόρασε τα δικαιώματα μιας παραγωγής που σχετίζεται με την περιπετειώδη ζωή και τη σκανδαλώδη δράση της και κυκλοφόρησε την τηλεοπτική μεταφορά της "ιστορίας" της -με τίτλο Inventing Anna- το 2022.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ