Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Σύνθετο το Σαββατοκύριακο - αστάθειες, ξαφνικά γεγονότα, ένταση & εκπλήξεις

Αναλυτικά οι προβλέψεις για το Σαββατοκύριακο

Μας περιμένει ένα σύνθετο Σαββατοκύριακο, με την Αφροδίτη να σχηματίζει όψη τετραγώνου με τον Ουρανό το Σάββατο δημιουργώντας αστάθειες, ξαφνικά γεγονότα, ένταση και εκπλήξεις στις σχέσεις και παρόρμηση σε οικονομικά θέματα, και την είσοδο του Ήλιου στον Κριό την Κυριακή, τη μέρα της εαρινής ισημερίας, που συνοδεύεται όμως από το τετράγωνο της Σελήνης με τον Πλούτωνα και την ακόλουθη είσοδο της από τον Ζυγό στον Σκορπιό που δυναμιτίζει την ατμόσφαιρα.

Από το Σάββατο μέχρι την Τρίτη βρισκόμαστε κάτω από την επιρροή των τετραγώνων της Αφροδίτης και του Άρη με τον Ουρανό, που δημιουργούν εκρηκτικό κλίμα και σίγουρα τα απρόοπτα δεν θα λείψουν.

ΚΡΙΟΣ

Έρχεται ένα έντονο Σαββατοκύριακο, με την ένταση να επεκτείνεται μέχρι την Τρίτη που ο κυβερνήτης σας Άρης θα σχηματίσει τετράγωνο με τον Άρη. Ενδεχομένως μια κατάσταση είτε στο σπίτι, σε μια σχέση, είτε στη δουλειά, να σας πιέσει υπερβολικά και να νιώσετε απογοήτευση. Φυσικά πρόκειται για κάτι περαστικό, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν αναστατώνεστε. Το Σάββατο προσέξτε στις φιλικές σας σχέσεις, αλλά και στις σχέσεις με συνεργάτες. Ακόμη, αποφύγετε τις παρορμητικές αγορές.

Την Κυριακή έχετε την τιμητική σας. Ο Ήλιος προχωρά στο ζώδιο σας και ξεκινούν τα φετινά σας γενέθλια. Θα αρχίσετε να νιώθετε ότι βγαίνετε στο φως, τα ενεργειακά σας επίπεδα θα ανέβουν, κάτι που θα διαπιστώσετε περισσότερο μέσα στον Απρίλιο, θα ενεργοποιηθείτε γενικότερα προς την κατεύθυνση της ανανέωσης σε όλα τα επίπεδα της ζωής σας.

Αν το προηγούμενο διάστημα νιώθατε ζορισμένοι και πιο κλειστοί ψυχολογικά, μπερδεμένοι σε σχέση με τη δράση σας ή τις σχέσεις σας, τα πράγματα θα αρχίσουν να ξεκαθαρίζουν στο μυαλό σας. Θα σιγουρευτείτε για όσα θέλετε να κυνηγήσετε σε αυτή τη γενέθλια χρονιά και για τα πράγματα που θα αφήσετε πίσω σας.

Οι πρωτοβουλίες από τώρα μέχρι τις 19/4 μπορεί να πιάσουν τόπο και να σας εξελίξουν.

ΤΑΥΡΟΣ

Μολονότι είναι Σαββατοκύριακο και οι ρυθμοί είναι σχετικά πιο ράθυμοι, για σας αυτό το γουηκέντ είναι ιδιαίτερα απαιτητικό, κυρίως σε θέματα που άπτονται των επαγγελματικών σας, αλλά και γενικότερα των υποχρεώσεων σας. Μπορεί να χρειάζεται τώρα να τακτοποιήσετε τα του σπιτιού, άλλοι μπορεί να έχετε επαγγελματικές συσκέψεις ή δουλειά μέσα στο Σαββατοκύριακο, άλλοι μπορεί να πιέζεστε με προθεσμίες και να πρέπει να εργαστείτε πιο σκληρά. Φυσικά θα πρέπει να είστε προσεκτικοί και σε ό,τι σχετίζεται με την υγεία και τη φυσική σας κατάσταση, ειδικά οι γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο.

Από το Σάββατο μέχρι και την Τρίτη η Αφροδίτη και ο Άρης κονταροχτυπιούνται με τον Ουρανό στο ζώδιο σας φέρνοντας απρόοπτα. Την Κυριακή ο Ήλιος προχωρά στον Κριό. Υπάρχει για κάθε ζώδιο μια περίοδος κάθε χρόνο που είναι πιο «κλειστή», οι άμυνες πιο χαμηλές και η δράση εκδηλώνεται σε ένα πιο εσωτερικό ή παρασκηνιακό επίπεδο.

Είναι πάντα η περίοδος πριν τα γενέθλια μας. Για σας τους Ταύρους αυτή η πιο «εσωστρεφής» περίοδος ξεκινά από την Κυριακή. Εδώ ο Ήλιος περνά στον 12ο οίκο του ωροσκοπίου σας που συνδέεται με το τέλος καταστάσεων, ώστε να φύγει ό,τι δεν έχει θέση στη ζωή σας και να προετοιμάσετε το έδαφος για το καινούριο.

Μέχρι τις 19 Απριλίου είναι μια περίοδος που προτεραιότητα πρέπει να είναι η υγεία και η φυσική σας κατάσταση και που μπορεί να κερδίσετε πολλά οφέλη αν αποφασίσετε να κάνετε κάποιες αλλαγές στην καθημερινότητα σας και να προσέξετε περισσότερο τον εαυτό σας, τη διατροφή σας και γενικότερα την υγεία σας.

Είναι ακόμη μια περίοδος για να κάνετε συζητήσεις, ίσως σε ένα πιο μυστικό επίπεδο, για το μέλλον της δουλειάς ή να προετοιμάσετε κάποιο νέο ξεκίνημα που θέλετε να κάνετε το επόμενο διάστημα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ένα Σαββατοκύριακο αρκετά επεισοδιακό, μολονότι για το δικό σας ζώδιο η όποια ενόχληση έχει να κάνει με άλλα άτομα, είτε από τον φιλικό σας περίγυρο είτε από τον επαγγελματικό, που έμμεσα επηρεάζουν και σας. Χρειάζεται προσοχή σε φιλικές σχέσεις και κυρίως να μην αναμείξετε οικονομικά θέματα σε προσωπικές σχέσεις.

Από την άλλη, αν είστε γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο μπορεί να έλθετε σε ρήξη με κάποιο άτομο για οικονομικούς λόγους ή μπορεί να υπάρχει φορτισμένη ατμόσφαιρα και σε μια ερωτική σας σχέση ή στη σχέση με ένα σας παιδί αν είστε γονείς. Την Κυριακή ο Ήλιος περνά στον Κριό και η έμφαση πλέον φεύγει από τον τομέα της καριέρας και προχωρά στον τομέα των στόχων, της συνεργασίας, της συλλογικής δουλειάς, των φίλων. Το «μαζί» θα σας πάει καλύτερα από δω και κάτω σε όλες τις δραστηριότητες σας.

Ούτως ή άλλως εκπροσωπείτε ένα από τα πιο κοινωνικά ζώδια και είναι ευτυχία για σας να μπορείτε να μοιράζεστε τις σκέψεις, τις ιδέες, τις αποφάσεις σας με τους άλλους στη ζωή σας. Καιρός να ανανεώσετε τους τρόπους που επικοινωνείτε, να γίνετε πιο ενεργητικοί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, να κατεβάσετε εφαρμογές τεχνολογίας που θα σας διευκολύνουν ή να διαγράψετε ό,τι δεν χρειάζεστε.

Διαβάστε τις προβλέψεις και για τα υπόλοιπα ζώδια στο asibiliou.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ