Όταν η Ντίνα Νικολάου ταξίδευε στο Κίεβο: Τα περίφημα πασχαλινά αυγά pysanka & όσα λατρεύει από τις αγορές της πόλης (φωτό)

«Χρώματα και ομορφιά για να ξορκίσουμε τον πόλεμο»

Φωτογραφίες από κάποια ταξίδια που είχε κάνει στο Κίεβο το 2012 και το 2017 δημοσίευσε στην σελίδα της στο Instagram η Ντίνα Νικολάου.

Με αφορμή τον πόλεμο στην Ουκρανία η αγαπημένη σεφ έγραψε σε μια από τις αναρτήσεις της: «Αγαπημένοι μου φίλοι, Θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας εικόνες απο στιγμές μου στο όμορφο Κίεβο ?αυτές τις δύσκολες ώρες που φίλοι μου αγαπημένοι ξημερώνονται στα καταφύγια ή έχουν πάρει το δρόμο της προσφυγιάς ματώνει η ψυχή μου και ότι και να γράψω θάναι γεμάτο φόβο απο τη φρίκη του πολέμου.

Για αυτό ένιωσα την ανάγκη να σας μεταφέρω ένα πανέμορφο έθιμο της Ουκρανίας κατά την περίοδο του Πάσχα .

Τα περίφημα διακοσμητικά αυγά -pysanka, πασχαλινά αυγά διαφόρων μεγεθών και υλικών που ζωγραφίζουν πραγματικοί καλλιτέχνες και στολίζουν τα πάρκα και τις αυλές των εκκλησιών .

Χρώματα και ομορφιά για να ξορκίσουμε τον πόλεμο ?Καμιά ανοχή στον πόλεμο ? #κίεβο #ουκρανία #όχι_πόλεμο #stopthewar #nowar».

Φωτογραφίες: Instagram 

Σε άλλη ανάρτησή της η Ντίνα Νικολάου έδειξε στους followers της μερικά από τα πράγματα που λατρεύει στις αγορές του Κιέβου, ενώ σε μια τρίτη ανάρτησή της μοιράστηκε φωτογραφίες από την ουκρανική πρωτεύουσα.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ