Αθηνά Ευμορφιάδη: ''Πέρασα καρκίνο δύο φορές, ήμουν στα 26 την πρώτη φορά - Ή θα έχανα τη ζωή μου ή δεν θα έκανα ποτέ παιδί'' (βίντεο)

Σημείωσε δε, πως το είπε στο Survivor, αλλά δεν παίχτηκε ποτέ. 

Η Αθηνά Ευμορφιάδη, η πρώην παίκτρια του Survivor, μίλησε στο Happy Day και την Σταματίνα Τσιμτσιλή για τις δυσκολίες που έχει περάσει στην ζωή της, αφού ο καρκίνος της χτύπησε την πόρτα δύο φορές. 

Με αφορμή το περιστατικό μεταξύ της Ευρυδίκης και του Βαλάντη η ίδια αναφέρθηκε στην δική της εμπειρία. «Πέρασα καρκίνο δύο φορές. Ήμουν στα 26 την πρώτη φορά. Χειρουργήθηκα δύο φορές. Ή θα έχανα τη ζωή μου ή δεν θα έκανα ποτέ παιδί. Οπότε όλο αυτό εμένα μου χτύπησε το καμπανάκι».

 

 

 

 

''Δεν έχω κλάψει ποτέ στη ζωή μου και πήγα και έκλαψα σε αυτό το παιχνίδι'', είπε η Αθηνά Ευμορφιάδη, η οποία στη συνέχεια αποκάλυψε πως δεν παίχτηκε ποτέ στο Survivor η εξομολόγησή της για τον καρκίνο και δε γνωρίζει τον λόγο. ''Δεν ζήτησα εγώ να μην παιχτεί'' είπε χαρακτηριστικά.

 

 

 

Η αθλήτρια δήλωσε πως το Survivor ήταν μια σκληρή εμπειρία για εκείνη. «Προσπαθώ να προσαρμοστώ, δεν είναι καθόλου εύκολο να ξέρετε. Τα πάντα σε ζορίζουν, από το που κοιμάσαι μέρχρι τι τρως. Μετά συμβιβάζεσαι».

H ίδια μίλησε για το «άδειασμα» του Κατσαούνη στη Μυριέλλα αφού ο αγρότης στο επεισόδιο της Τρίτης ομολόγησε πως η Μυριέλλα του είπε για το ειδύλλιό τους «και σε γουστάρω και πουλάει κιόλας».

 

 

 

 

 

Η Ευμορφιάδη δήλωσε για το φλερτ μεταξύ τους. Όπως είπε, «στην αρχή όλο αυτό ξεκίνησε χαλαρά ως πλάκα, αλλά πιστεύω πως ο Γιώργος στην πορεία την ερωτεύτηκε. Δεν μπορώ να μπω στη διαδικασία και να πω τι πιστεύω.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ