14χρονη προσπάθησε να προσλάβει εκτελεστή για να σκοτώσει τον έφηβο πρώην της… ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου

Συνελήφθη από τις Αρχές

Ένα 14χρονο κορίτσι συνελήφθη στη Λουιζιάνα των ΗΠΑ, αφού προσπάθησε να προσλάβει έναν πληρωμένο δολοφόνο για να σκοτώσει τον 14χρονο πρώην φίλο της την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, δήλωσαν οι αρχές.

Η αστυνομία είπε ότι την Τρίτη, κατάφερε να σταματήσει την έφηβη, καθώς η τελευταία υπέβαλε το αίτημα μέσω μιας ψεύτικης ιστοσελίδας, ανέφερε το 4WWL, σύμφωνα με το Page Six.

Το κορίτσι, το όνομα του οποίου δεν έχει δημοσιοποιηθεί λόγω της ηλικίας της, τέθηκε υπό κράτηση αφού ο διαχειριστής του σατιρικού ιστότοπου RentAHitman.com ειδοποίησε τις αρχές.

Η κοπέλα, σύμφωνα με το People, μεταφέρθηκε στο κέντρο κράτησης ανηλίκων του East Baton Rouge με την κατηγορία της παρότρυνσης σε φόνο. 

«Η πελάτης μου είναι πρώτα απ' όλα ανήλικη. Για να διαπράξετε οποιοδήποτε έγκλημα, πρέπει να έχετε τα μέσα», είπε ο δικηγόρος της 14χρονης, Μάικλ Νάνερι.

Η αρχική σελίδα του σατυρικού ιστότοπου διαθέτει ένα κουμπί που γράφει: «Έχετε προβλήματα; Κάντε κλικ ΕΔΩ.». Στη συνέχεια οδηγεί τους χρήστες σε μια φόρμα αιτήματος υπηρεσίας που ζητά το πλήρες όνομα, τα γενέθλια και τα στοιχεία επικοινωνίας του χρήστη.

Παρά τις σατιρικές περιγραφές του ιστότοπού - συμπεριλαμβανομένης μιας ρήτρας που ισχυρίζεται ότι όλες οι πληροφορίες των πελατών προστατεύονται βάσει του "Hitman Information Privacy & Protection Act of 1964" - ο δημιουργός της σελίδας είπε στο ABC 7 News ότι έχει λάβει εκατοντάδες αιτήματα από την έναρξη του ιστότοπου, υπολογίζοντας ότι αποτράπηκαν έτσι περίπου 150 δολοφονίες έως τον Νοέμβριο.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ