Ευτυχισμένος μπαμπάς ο Κουεντίν Ταραντίνο: Η καλλονή σύζυγός του Ντανιέλα Πικ είναι έγκυος στο δεύτερο παιδάκι τους

Έχουν ακόμα έναν γιο τον Λέο

Ο Κουέντιν Ταραντίνο θα γίνει πατέρας για δεύτερη φορά, αφού η καλλονή συζυγός του είναι και πάλι έγκυος.

Ο 58χρονος σκηνοθέτης και η 38χρονη γυναίκα του Ντανιέλα Πικ περιμένουν το δεύτερο παιδί τους, επιβεβαίωσε ο εκπρόσωπος του στο E! την Τετάρτη, 9 Φεβρουαρίου. Το ζευγάρι έχει ακόμα ένα γιο τον Λέο, ο οποίος θα γίνει 2 ετών αυτό το μήνα.

Η είδηση ​​της εγκυμοσύνης μεταδόθηκε αρχικά από την ισραηλινή εφημερίδα Yedioth Ahronoth, η οποία ανέφερε ότι η τραγουδίστρια από το Ισραήλ, πρόκειται να γεννήσει τους επόμενους μήνες. Το φύλο του δεύτερου παιδιού του ζευγαριού δεν αποκαλύφθηκε.

Ο σκηνοθέτης και η Πικ, κόρη του θρύλου της ισραηλινής μουσικής Svika Pick, παντρεύτηκαν το 2018 στο σπίτι τους στο Beverly Hills της Καλιφόρνια. Τα τελευταία δύο χρόνια ζουν στο Τελ Αβίβ.

«Παραλίφο να μην τον ονομάσαμε [Λέο] γιατί οι άνθρωποι θα υπέθεταν ότι του έδωσα το όνομά του από τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο», είπε ο Ταραντίνο στο Jimmy Kimmel Live! τον περασμένο Ιούνιο.

«Δεν υπάρχει τίποτα κακό σε αυτό, αλλά δεν το έκανα. Πήρε το όνομά του από τον παππού της γυναίκας μου, αλλά και επειδή, ακριβώς στις καρδιές μας, ήταν το λιοντάρι μας» είχε προσθέσει.

«Η ιδέα ήταν ότι θα περάσαμε περίπου τρεις έως τέσσερις μήνες στο Τελ Αβίβ και τρεις έως τέσσερις μήνες στο Λος Άντζελες και μετά θα χτυπούσε ο COVID», είπε ακόμα στον Jimmy Kimmel για το γεγονός ότι ζουν στο Ισραήλ. Να σημειωθεί ότι ο γιος τους ήρθε στον κόσμο μόλις λίγες μέρες πριν την έναρξη της πανδημίας.  «Έτσι τρεις με τέσσερις μήνες έγιναν εννέα με 12 μήνες».

ANSA via ΑΠΕ-ΜΠΕ

ANSA via ΑΠΕ-ΜΠΕ​​​​​​​

ANSA via ΑΠΕ-ΜΠΕ​​​​​​​

Στο μεταξύ, ο Ταραντίνο μαθαίνει Εβραϊκά, με τη βοήθεια του γιου του. «Μπορεί να πει μόνο μία λέξη και αυτή είναι «Abba», που είναι η εβραϊκή λέξη για το «Dada» (μπαμπάς),

«Στην πραγματικότητα μαθαίνω πολλά με τον Λέο, επειδή βλέπει τέτοια πράγματα όπως παιδική τηλεόραση και είναι όλα στα εβραϊκά, οπότε μαθαίνω μαζί του».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ